Lot pentru CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Lot pentru CN

Mesaj de Genes Florin »

tu da la oameni aia 10000 si stai linistit sa vezi rezultatul :lol: :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Eu cred ca tu ai prea multa mancarime pe limba si poate esti nevorbit ! Dezvolta te rog - cu ce ti-am gresit tie maestre ? Ca te-am acceptat in rindul meu de oameni cu care vorbesc liber - poate e OK - acum imi pare rau . Dar cine esti tu Genes ? Asa m-ai intrebat la radio ? Poti dezvolta subiectul ?

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Val scrie:Eu cred ca tu ai prea multa mancarime pe limba si poate esti nevorbit ! Dezvolta te rog - cu ce ti-am gresit tie maestre ? Ca te-am acceptat in rindul meu de oameni cu care vorbesc liber - poate e OK - acum imi pare rau . Dar cine esti tu Genes ? Asa m-ai intrebat la radio ? Poti dezvolta subiectul ?
sunt putin obosit sa-ti raspund, eu zic sa-ti vezi de lotul tau si de persoana ta si lasa-ma pe mine...
la nivelul tau nu ma pot ridica :wink:
Balta Puiesti

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Dragul meu , ca sa ne inteleg ,

te-am cunoscut drept un apropiat al lui Vladut , la vremea cind Vladut facea pescuit si nu afaceri . Nu ai dovedit nimic si imi cer scuze fata de Mircea , dacit o ambitie APRECIABILA ca un club din Buzau sa intre in circuit competitional . Pesemne ca acest deziderat este OK acum . Dar tu nu ai cum sa ma intrebi pe mine , ce , in mintea aia a ta , m-ai intrebat pe mine la aradio .
Cine sti tu ? Si de ce ne spui noua una si alta ?
Iti dau un exemplu - nici Victor Oana , cu care sunt un bun amic , n s-a prins care e rostul meu aici . Crezi ca tu ai gandirea necesara ?

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Genes Florin scrie:
Val scrie:Eu cred ca tu ai prea multa mancarime pe limba si poate esti nevorbit ! Dezvolta te rog - cu ce ti-am gresit tie maestre ? Ca te-am acceptat in rindul meu de oameni cu care vorbesc liber - poate e OK - acum imi pare rau . Dar cine esti tu Genes ? Asa m-ai intrebat la radio ? Poti dezvolta subiectul ?
sunt putin obosit sa-ti raspund, eu zic sa-ti vezi de lotul tau si de persoana ta si lasa-ma pe mine...
la nivelul tau nu ma pot ridica :wink:
Din pacate tu esti mai obosit ca mine , de prea multe ori !! Si cineva ti-a permis treaba asta !

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

ai vorbele la tine...
fa tu ce-ai facut si pana acum dar stai mai retinut fata de mine, asta sa mai putem pastara decenta...
opreste-te ca am limita :evil:
Balta Puiesti

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Genes Florin scrie:ai vorbele la tine...
fa tu ce-ai facut si pana acum dar stai mai retinut fata de mine, asta sa mai putem pastara decenta...
NU Florine - fa tu ce crezi ca trebuie sa faci si stai mai subtire cu mine ..... tu ai inceput cu mine la radio si pesemne ca ai ceva de spus ....vreo nemultumire , ceva ! Da-o draga cu voce clara , ca daca tii prea mult in gusa iti face rau la inima . Astept ! Si eu am limitele mele si tu nu esti unul cool sa ma opreasca ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si hai sa iti mai spun una si nu este doar pentru tine ....

Cind am reconstituit APCR-ul si m-am retras in ciuda rugamintilor voastre .... v-am CREAT PREMIZA SA FACETI CEVA sa nu ajungem aici ci sa facem TREABA !
VOI ATI ALES pe cine ati vrut , in ciuda propunerii mele - Cezar Bibu si uite ca usor - usor tot eu sunt de vina ca v-ati descurcat de MINUNE !!!! Si ati facut zob usor - usor , orice iniativa normala ....

Lasa-ma , te rog ! Acum doi frati gandesc lucrarea ...de aia nu ma mai intreba pe mine . ESte pacatul GENERAL , al tuturor si tu nu te poti ascunde dupa virgule !

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Val scrie:
Genes Florin scrie:ai vorbele la tine...
NU Florine - fa tu ce crezi ca trebuie sa faci si stai mai subtire cu mine ..... tu ai inceput cu mine la radio si pesemne ca ai ceva de spus ....vreo nemultumire , ceva ! Da-o draga cu voce clara , ca daca tii prea mult in gusa iti face rau la inima . Astept ! Si eu am limitele mele si tu nu esti unul cool sa ma opreasca ...
eu nu am nimic cu tine, dai din gura si nu faci nimic.
Tu ai recunoscut ca ai gresit anul trecut cu cei de la AGVPS, eu sunt de parere ca trebuie sa stai deopartesi sa nu mai invoci trecutul.
Sper sa intelegi cum trebuie ceea ce-am spus...
Balta Puiesti

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

V-am creat o asociatie noua , v-am dat un nou protocol NOU - NOUTZ cu AGVPS si v-am dat gandirea proprie ..fara mine . V-ati facut zob in 2 ani de zile .... Aferim ! Sa va fie de bine . Pe mine unul ma doare fix in carioca de acum . Mi-am facut treaba ca la carte cind a fost nevoie . Altii si-au batut joc ! I-a vezi daca nu ai cumva ceva de reprosat ?
Ultima oară modificat Lun Feb 20, 2012 17:38 de către Val, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”