Moderator: gor965
sunt putin obosit sa-ti raspund, eu zic sa-ti vezi de lotul tau si de persoana ta si lasa-ma pe mine...Val scrie:Eu cred ca tu ai prea multa mancarime pe limba si poate esti nevorbit ! Dezvolta te rog - cu ce ti-am gresit tie maestre ? Ca te-am acceptat in rindul meu de oameni cu care vorbesc liber - poate e OK - acum imi pare rau . Dar cine esti tu Genes ? Asa m-ai intrebat la radio ? Poti dezvolta subiectul ?
Din pacate tu esti mai obosit ca mine , de prea multe ori !! Si cineva ti-a permis treaba asta !Genes Florin scrie:sunt putin obosit sa-ti raspund, eu zic sa-ti vezi de lotul tau si de persoana ta si lasa-ma pe mine...Val scrie:Eu cred ca tu ai prea multa mancarime pe limba si poate esti nevorbit ! Dezvolta te rog - cu ce ti-am gresit tie maestre ? Ca te-am acceptat in rindul meu de oameni cu care vorbesc liber - poate e OK - acum imi pare rau . Dar cine esti tu Genes ? Asa m-ai intrebat la radio ? Poti dezvolta subiectul ?
la nivelul tau nu ma pot ridica
NU Florine - fa tu ce crezi ca trebuie sa faci si stai mai subtire cu mine ..... tu ai inceput cu mine la radio si pesemne ca ai ceva de spus ....vreo nemultumire , ceva ! Da-o draga cu voce clara , ca daca tii prea mult in gusa iti face rau la inima . Astept ! Si eu am limitele mele si tu nu esti unul cool sa ma opreasca ...Genes Florin scrie:ai vorbele la tine...
fa tu ce-ai facut si pana acum dar stai mai retinut fata de mine, asta sa mai putem pastara decenta...
opreste-te ca am limita
eu nu am nimic cu tine, dai din gura si nu faci nimic.Val scrie:NU Florine - fa tu ce crezi ca trebuie sa faci si stai mai subtire cu mine ..... tu ai inceput cu mine la radio si pesemne ca ai ceva de spus ....vreo nemultumire , ceva ! Da-o draga cu voce clara , ca daca tii prea mult in gusa iti face rau la inima . Astept ! Si eu am limitele mele si tu nu esti unul cool sa ma opreasca ...Genes Florin scrie:ai vorbele la tine...
fa tu ce-ai facut si pana acum dar stai mai retinut fata de mine, asta sa mai putem pastara decenta...
opreste-te ca am limita