Moderator: andrei vladeanu
dar tu cine esti de acorzi prezumtiiPopescu Stefan scrie:Îți acord prezumția că nu cunoști legile
Popescu Stefan scrie:Așa este. Am preferat să o fac corect și am reușit. Unii își vor trage pumni în freză pentru că i-a mâncat limba!![]()
![]()
![]()
Băi nea Caisă, m-ai auzit pe mine să înjur pe cineva? Ai impresia că ești mai prețuit dacă te comporți ca un mârlan în loc să vorbești civilizat?shimanobig scrie:Popescu Stefan scrie:Așa este. Am preferat să o fac corect și am reușit. Unii își vor trage pumni în freză pentru că i-a mâncat limba!![]()
![]()
![]()
SA MA PISH PE TINE BULANGIU BATRAN,DCA TE TORN ,TE BAT PANA VOMITI CARABUSI
MAI DATE-N ZLOBOZ DE ATROFIAT SI DE HOMOSEXUAL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pai inseamna ca tu esti defect din toate punctele de vedere,MARTALOGULE SENIL.Popescu Stefan scrie:Băi nea Caisă, m-ai auzit pe mine să înjur pe cineva? Ai impresia că ești mai prețuit dacă te comporți ca un mârlan în loc să vorbești civilizat?shimanobig scrie:Popescu Stefan scrie:Așa este. Am preferat să o fac corect și am reușit. Unii își vor trage pumni în freză pentru că i-a mâncat limba!![]()
![]()
![]()
SA MA PISH PE TINE BULANGIU BATRAN,DCA TE TORN ,TE BAT PANA VOMITI CARABUSI
MAI DATE-N ZLOBOZ DE ATROFIAT SI DE HOMOSEXUAL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS Dacă ai probleme cu rinichii, du-te la un urolog, ca să nu te trimit eu undeva. Toate au o limită. Nesimțirea este un defect, nu o calitate.
ai reusit ????????Popescu Stefan scrie:Așa este. Am preferat să o fac corect și am reușit. Unii își vor trage pumni în freză pentru că i-a mâncat limba!![]()
![]()
![]()
deontologia rolului in care autoproclamat spui ca esti ai nu i-ti da voie sa insulti si sa jignesti pe cineva care este implicat in sistemPopescu Stefan scrie:Dacă ai probleme cu rinichii, du-te la un urolog, ca să nu te trimit eu undeva.