lansete de top & MTX

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

carpiodiem
Puncte: 0

lansete de top & MTX

Mesaj de carpiodiem »

Dupa cum spune sititlul mar interesa parerea voastra fata de mtx 14 in dril vazand ca in lansare diferentele sunt minime ;locul 1 adjudecat cu diferenta intre HI-S 200 & MTX 2 METRII

Robert22

Re: lansete de top & MTX

Mesaj de Robert22 »

aceeasi lanseta ''imprima'' pareri diferite de la pescar la pescar
deci altfel spus :
ce imi place mie poate tie nu iti place deloc......cu lansete si cu mulinete te convingi cel mai bine daca le ai in mana (chiar si pe ambele lanseta+mulineta, sa vezi cum se echilibreaza si daca iti place)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Robert22 scrie:aceeasi lanseta ''imprima'' pareri diferite de la pescar la pescar
deci altfel spus :
ce imi place mie poate tie nu iti place deloc......cu lansete si cu mulinete te convingi cel mai bine daca le ai in mana (chiar si pe ambele lanseta+mulineta, sa vezi cum se echilibreaza si daca iti place)
Afirmatia este valabila in toate domeniile si se refera mai mult la partea de "imagine" a produsului.
lucrurile se complica putin daca intram in sectorul ulilitatii produsului.
La masini spre exemplu unii sustin ca Matiz-ul arata mai bine ca un BMW :D , dar exista si altii care sustin contrariul.
Daca intram pe parte de utilitate si alegem subcategoria CONSUM Matizul casiga detasat. Daca alegem COSTUL tot Matizul castiga. Daca vrem VITEZA sau CONFORT atunci BMW-ul este favorit.

In cazul lansetelor varianta "imagine" ,ca si in ideile de mai sus , este neglijabila depinzand numai de parerea fiecaruia.
Daca intram pe partea de utilitate trebuie sa ne intrebam ce vrem de la o lanseta :
Sa fie usor de transportat ...?
Sa coste putin ...?
Sa nu se rupa ...?
Sa fie usoara ...?
Sa arunce cat mai mult ...?
Dupa stabilirea criteriilor pe care vrem sa achizitionam o lanseta parerile pescarilor cu discernamant in alegerea sculelor nu sunt atat de diversificate ...

Treaba cu "echilibratul lansetei cu mulineta" este plecata de acum 20 ani , din Obor , cand daca te duceai sa cumperi o lanseta vanzatorul gasea imediat si mulineta care " o echilibra" cel mai bine ... ! :D
Fixa mulineta pe bat , punea degetul undeva pe la partea superioara a mandrinei , gasea centrul de greutate si spunea : " E... ce zici cum se echilibreaza ? " . Nu aveai sanse de scapare ! :D

Robert22

Mesaj de Robert22 »

Fiecare cu parerile lui
Eu ma refeream la cumparaturile online (pt lanseta si mulineta)
astea trebuie sa le ai in mana sa vezi daca iti plac mai apoi te indrepti spre un magazin online sa le achizitionez in cazul in care nu ai posibilitatea sa le cumper de la tine din oras sau in cazul in care este o diferenta mare de pret.
Sa recunoastem ca sunt si vrajeli la descrierea unor lansete pe diferite siteuri.....si cand le cumperi esti surprins..... :lol:
si normal ca prima data iti stabilesti criteriile dupa incepi sa cauti
dar in cazul lansetelor despre care este vba in acest topic nu se pune problema
sunt niste lansete super

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Sincer nici eu nu am inteles niciodata treaba asta cu "echilibratu" mulineta/lanseta.Eu zic ca treaba asta tine de gustul fiecaruia.De exemplu mie daca imi place BBRLC apai poate cineva sa-mi spuna orice(ca e grea,ca nu are materiale bune inauntru,ca la banii aia pot lua altceva mai bun,etc) ca eu tot ce vreau eu aleg si cred ca fiecare e la fel.Plus ca daca as avea bani suficienti mi-as lua ce ar fii mai scump de pe piata in domeniul pescuitului la crap(si cine zice ca nu ar face la fel mi-e cam greu sa-l cred),dar mi-as lua si scule care sa ma ajute nu numai sa fie scumpe.
Este strict o parere personala.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

Robert22

Mesaj de Robert22 »

corect
nici ansalblul meu lanseta+mulineta nu este echilibrat si nu o sa schimb nici mulineta nici lanseta
sunt multumit

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Poate-i raspunde-ti totusi si lui carpiodiem pentru ca el a deschis acest topic cu totul si cu totul alt scop si pana acum nimic on topic :wink:
Daniel Ciuchendea

ionescu marian m
Pescar de competitie

Mesaj de ionescu marian m »

in opinia mea conteaza foarte mult tehnica ,forta si apoi ansamblul lanseta-mulineta

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

carpiodiem scrie:Dupa cum spune sititlul mar interesa parerea voastra fata de mtx 14 in dril vazand ca in lansare diferentele sunt minime ;locul 1 adjudecat cu diferenta intre HI-S 200 & MTX 2 METRII
mtx-urile sunt niste lansete extraordinare (raport calitate pret ATENTIE!).daca dai un search pe google o sa vezi ca 99% din pescari "idolatrizeaza" aceste lansete!dar nu ai cum sa compari o lanseta de 300 ron cu una de 1500 ron,e la fel ca si in orice domeniu.care este scopul acestui topic,vrei sa-ti iei lansete?
Pescarul contează mai mult pe lăcomia peştelui, decât pe propria-i inteligenţă

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

ImagineImagine
BÂZ

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”