HAKUYO CASTING CUP 2012 - EDITIA 1

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: HAKUYO CASTING CUP 2012 - EDITIA 1

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Felicitari Dan Mitranescu si Clubului Carp Zone pentru organizare.La reusita concursului a participat si natura prin ziua insorita si calda pe care ne-a oferit-o....deci felicitari si pentru "Mama Natura"

A fost prima mea participare la un concurs de aruncare desfasurat si masurat pe pamant si personal sunt foarte multumit de clasarea pe care am avut-o

MTX 14- o lanseta buna cu un raport calitate/pret imbatabil.

Respect Iohan, Silviu, Max - pentru ocuparea podiumului.

Astept cu mare interes si alte concursuri de acest gen.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Andrei G

Mesaj de Andrei G »

Felicitari organizatorilor si tuturor concurentilor! Felicitari Iohan, Silviu, Max pt ocuparea podiumului.
Felicitari Maimu' pt locul 3 in finala mijlocie :P
WLC Carp Club

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

mimisikuuu scrie:Bravo Dan Mitranescu……inca odata MTX 14 a demonstrat ca este o lanseta de top la un pret mic.…pacat insa ca are un singur MARE minus,sunt prea rigide ptr unii pescari,sper ca pe viitor sa importati si modele mai "moi",un 3,6 de 3 lb sau un 3,9 de 3,25 lb si cred ca atunci MTX 14 va deveni cea mai vanduta lanseta din Romania. Respect
Multumesc pentru apreciere.
Legat de lansete mai moi acestea exista inclusiv la Hakuyo ( usoara ,moale, nu se rupe , "placere in drill" :D , tot tacamul ... :D ) . Tehnologia este destul de permisiva pentru lansetele moi si piata este plina cu asa ceva... Am sa caut un model cu acesti parametii . Nu stiu daca am sa pot sa il promovez deoarece convingerile mele sunt total altele si cade total aiurea ... Totusi trebuie acoperit si acest segment mai ales ca "este loc" ca preturi .

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Winston scrie:Felicitari Dan M.O initiativa buna.Poate la urmatoarele editii transformi evenimentul la nivel de tara...ca un record e facut pt a fi doborat,si sigur sunt pescari care doresc o competitie de genul asta.
Remarcabila aruncarea cu TD-ul. :wink:
Sigur vor exista evenimente similare.
Doua pareri de rau am avut in acest concurs :
1. Organizarea nu m-a lasat sa ma concentrez pe concursul propriu-zis si am aruncat de 3 ori pana in 160m . Doar o singura aruncare am avut-o peste 170m. Sunt convins ca mulineta TD6000 poate si mai mult.
2. Am "jignit" participantii cu marcaje la 120m , 130m si 140m . :D

Remus Drobota

Mesaj de Remus Drobota »

Felicitari Dan Mitranescu si Clubului Carp Zone pentru organizare.
Felicitari castigatorilor, sponsorilor, bucatarului si tuturor participantilor.
Dan Mitranescu scrie: 2. Am "jignit" participantii cu marcaje la 120m , 130m si 140m . :D
Si pentru lipsa celor de 170 si 180. :lol: :D

Cred ca la urmatoare editie trebuie puse si cele de 190 :)
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Felicitari Dane pentru idee si organizare. Din ce am citit imi dau seama ca a fost de super clasa. La mai multe !

Felicitari castigatorilor! Bravo Iohan, Bogdan... Cu Silviu ne-am obisnuit deja, sa fie in top :lol:
Felicitari tuturor participantilor.

PS Bun si locul 10 Mari, bravo :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

razvi

Mesaj de razvi »

chiar daca nu au participat chiar toti cei mai buni aruncatori din tara, ma bucur ca am reusit sa ma calific in finala mare, alaturi de atatea nume grele. chiar ar fi interesant sa se faca un fel de campionat, cu etape, cu recorduri nationale, etc... stie cineva daca exista o lansare mai buna de 182,81 cu fir de 0,25 in Romania(felicitari iohan)? una peste alta a fost voie buna, prietenie, competitie, vreme frumoasa, cam tot ce trebuia sa iasa bine, si a iesit. felicitari inca odata tuturor celor care au participat la acest concurs, de la organizatori pana la concurenti. ceea ce a vrut dan mitranescu sa dovedeasca, a dovedit. nimic mai mult de zis.

cyp2009

Mesaj de cyp2009 »

FELICITARI IOHAN PENTRU PERFORMANTA FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR SI NU IN ULTIMUL RIND LUI DAN MITRANESCU SI TUTUROR ORGANIZATORILOR SI SPONSORILOR;BRAVO BAIETI.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Felicitari Dan Mitranescu ptr idee , castigatorilor ptr talent :D si tuturor participantilor.
Ca o concluzie, Mtx 14 -super lanseta la super pret. Pacat ca nu scrie Century pe ea ca altfel o gaseam si prin portbagajele celor cu jeepuri.... :idea: :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

felicitari castigatorilor!!....bv Maxx, se cunoaste ca-ai dat iarna asta la zapada :lol: :lol:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”