PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Moara Vlasiei 2

Mesaj de Victoras Petcu »

pharaoh scrie:Mie mi s-ar fi parut logic sa fie asa. Atat timp cat folosesc acelasi ponton, cu numarul de scule impus de regulament, mai ales pentru C&R, nu vad de ce nu s-ar putea plati o singura taxa. Eventual un pic mai mare, sa fie o taxa pe echipa de 2. Si-asa taxele sunt prohibitive pentru foarte multi dintre pescari.

Dle,ar insemna la pescuitul de 24 de ore sa accept sa se pescuiasca in echipa si sint "unii" care se ocupa si cu "altceva",iar eu doresc sa-mi apar investitia !!!!! Orice distractie se plateste,etc,etc...............................................
Victoras Petcu

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

petcuvicto scrie:Dle,ar insemna la pescuitul de 24 de ore sa accept sa se pescuiasca in echipa si sint "unii" care se ocupa si cu "altceva",iar eu doresc sa-mi apar investitia !!!!! Orice distractie se plateste,etc,etc...............................................
Eu am facut abstractie de acest "altceva". Era vorba doar de principiu. Sunt convins ca sunt si alte metode de a va apara investitia.
Marius Sârbu

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Vroiam sa intreb altceva referitor ca pot pescuii 2 pescari pe un ponton, daca ma asez pe un ponton sa zicem dimineata si pe la 10 vine un pescar si cere sa pescuiasca pe acealasi ponton cu mine, cum se procedeaza???

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Vladut Mateianu scrie:Nu sunt posesor de balta, dar daca as fi avut balta nici eu nu acceptam 2 pescari pe acelasi bon..... Cum de altfel la meci, film sau teatru nu pot intra 2 oameni cu acelasi bilet ! In plus, consider ca insotitorii pescarului trebuie sa plateasca o taxa de agrement, deoarece si insotitorii folosesc cosurile de gunoi, wc-urile, etc.
Este punctul meu de vedere.
Daca ar intra la film pe acelas bilet 2 oameni, ar trebui sa stea pe acelas scaun si nu prea ai cumva, dar altfel nu cred ca ar comenta cineva :))

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ba cred ca da, o sansa in plus sa te deranjeze cineva, sa traga vanturi si sa pute, etc..... :D Poate daca ar fi orb al doilea nu ar fi probleme. Dar te asigur ca si daca vor fi pescari fara maini pe MV nimeni nu le va lua taxa ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

macara88

Mesaj de macara88 »

Vladut Mateianu scrie:Ba cred ca da, o sansa in plus sa te deranjeze cineva, sa traga vanturi si sa pute, etc..... :D Poate daca ar fi orb al doilea nu ar fi probleme. Dar te asigur ca si daca vor fi pescari fara maini pe MV nimeni nu le va lua taxa ! :wink:
PUTE :roll: puta eventual :mrgreen:

Sunt sigur ca a-ti scris repede , dar totusi suna urat :wink:

claudiue

Mesaj de claudiue »

Vladut Mateianu scrie:Ba cred ca da, o sansa in plus sa te deranjeze cineva, sa traga vanturi si sa pute, etc..... :D Poate daca ar fi orb al doilea nu ar fi probleme. Dar te asigur ca si daca vor fi pescari fara maini pe MV nimeni nu le va lua taxa ! :wink:
Atunci cei ce permit 2 pescari pe 4 lansete gresesc?
De ce nu te iei de ei sa le spui ca nu fac bine ceea ce fac? :))

Sau, neorganizand concursuri la ei pe balta si necastigand bani de pe urma lor, nu merita sa ii ajuti cu sfaturi? :))

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Serviciile unui PR bun costa. Nu-i de ici de colo.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

claudiue scrie:
Atunci cei ce permit 2 pescari pe 4 lansete gresesc?
De ce nu te iei de ei sa le spui ca nu fac bine ceea ce fac? :))

Sau, neorganizand concursuri la ei pe balta si necastigand bani de pe urma lor, nu merita sa ii ajuti cu sfaturi? :))

"Atunci cei ce permit 2 pescari pe 4 lansete gresesc?"

Pe anumite balti se practica sistemul de la unele dintre spalatoriile auto,"la patru partide de pescuit se acorda o partida gratis (balta Podari) pe alte balti se permit doi pescari pe patru lansete,etc,etc !!!!!
Aceste oferte,vor sa atraga pescarii,pentru ca potentialul baltilor respective este mult mai slab decit al baltilor de top,etc,etc !!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

popescu59 scrie:Vroiam sa intreb altceva referitor ca pot pescuii 2 pescari pe un ponton, daca ma asez pe un ponton sa zicem dimineata si pe la 10 vine un pescar si cere sa pescuiasca pe acealasi ponton cu mine, cum se procedeaza???
" pot pescuii 2 pescari pe un ponton, daca ma asez pe un ponton..................."

Doi pescari pe un ponton,se refera la doi pescari prieteni care vin la pescuit impreuna si care vor sa pescuiasca unul linga altul !!!!!
Daca dumneavoastra veti ocupa un ponton, nu o sa fiti deranjat niciodata de un alt pescar !!!!!

Victoras Petcu

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”