RSC scrie:Eh, te inteleg, esti suparat rau, ce mai!?
Dar sa stii ca baiatul ala din Olanda a fost project managerul si ulterior directorul primului centru logistic din Romania (Kamino-Frans Maas, intre "97 si 2000), apoi a lucrat ca managing director pentru Air Sea Forwarder Ro, a fost Corporate Project Manager pentru Royal Frans Maas Group la HQ Venlo in Olanda si Ops Manager pentru Ewals Cargo Care NL pt Romania, apoi pentru Kuhne+Nagel, de care sper ca ai auzit ca-i no 1 in "industria" asta..., si acum lucreaza in consultanta...si da, are o gramada de timp liber pe care vrea sa-l investeasca in pescuit si activitati conexe acestuia.
Ca sa-ti mearga mai bine Absolut-a

, are casa lui proprietate personala langa Amsterdam din anul 2005. Stiu toate astea asa de bine pentru ca... sunt chiar eu

:
Nu-ti cere scuze, stiu ca esti integrat in Absolut, ca-ntotdeauna.
E vezi tu aici gresesti - noi astia de aici care scriem suntem Absolutizati apriori . Dar ce ai zice tu daca eu conduc de ceva vreme , ca subcontractor , logistica si managementul de transporturi al unei firme de curierat din USA , si nu este DHL

cum stie tot romanul .
Tot pe Abslot crezi ca se face chestia asta ?
Si nu te supara dar am condus impreuna cu Romtrans , proiecte mari ca AECL Cernavoda - reactorul 1-2-3 , Oil Bussinesul din Romania s-a facut cu masinile mele , samd ... nu te grozavi cu titulaturi , tu ai fost angajat pe acolo , eu le-am facut pe firma MEA de logistica si transport . Si daca iti iei referintele de la Romtrans , am fost cel mai bun furnizor de serviciii speciale , adica alea de nu se baga NIMENI ..... , vreme de vreo 20 ani . Cu asta stop .
Basini de expat nu accept ... de la nimeni . Cu atit mai putin pe meserie . Pentru ce sa imi cer scuze ? Esti exact asa cum te-am descris ....un poet .
Mai are si nevasta-mea o verisoara care nu poate scoate dinti decit in Germania ...ca astia din Romania put ... si sta cu chirie .