Carpfishing Radio Show revine la Renegade Radio

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RSC
Pescar de competitie

Re: Carpfishing Radio Show revine la Renegade Radio

Mesaj de RSC »

Eh, te inteleg, esti suparat rau, ce mai!?
Dar sa stii ca baiatul ala din Olanda a fost project managerul si ulterior directorul primului centru logistic din Romania (Kamino-Frans Maas, intre "97 si 2000), apoi a lucrat ca managing director pentru Air Sea Forwarder Ro, a fost Corporate Project Manager pentru Royal Frans Maas Group la HQ Venlo in Olanda si Ops Manager pentru Ewals Cargo Care NL pt Romania, apoi pentru Kuhne+Nagel, de care sper ca ai auzit ca-i no 1 in "industria" asta..., si acum lucreaza in consultanta...si da, are o gramada de timp liber pe care vrea sa-l investeasca in pescuit si activitati conexe acestuia.
Ca sa-ti mearga mai bine Absolut-a :D , are casa lui proprietate personala langa Amsterdam din anul 2005. Stiu toate astea asa de bine pentru ca... sunt chiar eu :D :
Nu-ti cere scuze, stiu ca esti integrat in Absolut, ca-ntotdeauna.
"Keep it simple!"

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

:shock: Drace, m-ai ametit... :lol: :lol: :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

RSC scrie:Eh, te inteleg, esti suparat rau, ce mai!?
Dar sa stii ca baiatul ala din Olanda a fost project managerul si ulterior directorul primului centru logistic din Romania (Kamino-Frans Maas, intre "97 si 2000), apoi a lucrat ca managing director pentru Air Sea Forwarder Ro, a fost Corporate Project Manager pentru Royal Frans Maas Group la HQ Venlo in Olanda si Ops Manager pentru Ewals Cargo Care NL pt Romania, apoi pentru Kuhne+Nagel, de care sper ca ai auzit ca-i no 1 in "industria" asta..., si acum lucreaza in consultanta...si da, are o gramada de timp liber pe care vrea sa-l investeasca in pescuit si activitati conexe acestuia.
Ca sa-ti mearga mai bine Absolut-a :D , are casa lui proprietate personala langa Amsterdam din anul 2005. Stiu toate astea asa de bine pentru ca... sunt chiar eu :D :
Nu-ti cere scuze, stiu ca esti integrat in Absolut, ca-ntotdeauna.
E vezi tu aici gresesti - noi astia de aici care scriem suntem Absolutizati apriori . Dar ce ai zice tu daca eu conduc de ceva vreme , ca subcontractor , logistica si managementul de transporturi al unei firme de curierat din USA , si nu este DHL :lol: cum stie tot romanul .
Tot pe Abslot crezi ca se face chestia asta ?
Si nu te supara dar am condus impreuna cu Romtrans , proiecte mari ca AECL Cernavoda - reactorul 1-2-3 , Oil Bussinesul din Romania s-a facut cu masinile mele , samd ... nu te grozavi cu titulaturi , tu ai fost angajat pe acolo , eu le-am facut pe firma MEA de logistica si transport . Si daca iti iei referintele de la Romtrans , am fost cel mai bun furnizor de serviciii speciale , adica alea de nu se baga NIMENI ..... , vreme de vreo 20 ani . Cu asta stop .
Basini de expat nu accept ... de la nimeni . Cu atit mai putin pe meserie . Pentru ce sa imi cer scuze ? Esti exact asa cum te-am descris ....un poet .
Mai are si nevasta-mea o verisoara care nu poate scoate dinti decit in Germania ...ca astia din Romania put ... si sta cu chirie .
Ultima oară modificat Mar Feb 28, 2012 21:14 de către Val, modificat 1 dată în total.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Absolut!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vali Vesa scrie:Absolut!
De la asta care pling pe la mese ...ma lasi , capitane ...zau asa ..nu e vorba de vapoare .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Pe la alea la care te-am vazut .

Si cu asta pun punct cu tine ca nu esti din peisaj . Vorbeste cu tata ca el a fost pe mare mai mult decit tine ... si asta in anii 60 .

Ideea este ca acest baiat olandez ma fringe de esenta .... cunosc specia , e catalogata ...un parvenit ! El vede ca odata plecat afara cu chinurile la care se spune , corporatiste , se cheama ca este mai destept decit un umil manager din Romania care totusi deruleaza niste proiecte , onest si cinstit si cu ceva succes in afaceri mici , medii sau mari , nu de astea de le face el .
Un singur lucru ii spun - eu nu pontez la birou .......cartela . Si sa stii ca ma descurc . Tu , mai greu .

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

baieti, sunteti putin off topic. va rog postati pe subiectul Carpfishing Radio Show. multumesc

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Cristi Matei scrie:baieti, sunteti putin off topic. va rog postati pe subiectul Carpfishing Radio Show. multumesc
Eu am inteles. Scuze. Il astept pe dl Val Pangica Jr. pe alt topic

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

@val
"O singura replica am aici si nu vreau sa deranjez "
"si cu asta pun punct cu tine ca nu esti din peisaj"
asta asteptam.
dpmdv nu face subiectul topicului deschis dialogul tau cu rsc sau cum s-o chema.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Cristi Matei scrie: dpmdv nu face subiectul topicului deschis dialogul tau cu rsc sau cum s-o chema.
Ne muti pe alt topic, ca ... :wink: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”