Sfat achizitionare mulinete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Alex Coclet
Puncte: 0

Re: Sfat achizitionare mulinete

Mesaj de Alex Coclet »

Am fost si mi-am luat ieri ultegra xta 12000 , singura pe care o mai aveau ,cu 670 de lei. Am sunat si la reprezentata si cica le mai vin in ianuarie . Deci urmatoarele 3 mai asteapta. Pana acum sunt super multumit , mai ales de cum aseaza firul fata de Okuleme mele. Astept sa se mai incalzeaza putin si o scot la o sedinta de casting sa vad cum se comporta.

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Exact cum a zis si Cezar, sunt fost posesor de BBLC si acum folosesc Tribal 5500XTA (ultegra 5500XTB). La un concurs am ramas fara fir destul de mult pe un BBLC si avea partenerul o ultegra 5500xtb. Cand am pus-o pe lanseta am avut un mic soc datorita ansamblului mult mai usor. Ideea este ca eu unul lansez si mai departe cu 5500 fata de bblc.
Iar in privinta capacitatii firului... Mi-a intrat aprox. 700m de ultima distance de 0,28 pe tambur. Niste mulinete pe care nu le voi schimba prea curand :wink:
Daniel Ciuchendea

sandu marian

Mesaj de sandu marian »

Daiwa Tournament Entoh 4500...fara doar si poate

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Si ultegra, si navi si entoh sunt niste mulinete foarte bune. Indiferent de alegerea facuta, e una buna.

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

aleen scrie:Si ultegra, si navi si entoh sunt niste mulinete foarte bune. Indiferent de alegerea facuta, e una buna.
Indiferent de ce a ales, sunt convins ca a ales ceva de cand a postat aici :lol:
Daniel Ciuchendea

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”