nu.o fac din gelozie.Razvan Ulmeanu scrie:Te plictisesti?iohann scrie:ulmeanu si cu tite formeaza un cuplu lesbi.
aveam alte asteptari mai ales de la tine,dar m-am inselat.
asta e,pe viitor sa am grija cu cocosatii.
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
nu.o fac din gelozie.Razvan Ulmeanu scrie:Te plictisesti?iohann scrie:ulmeanu si cu tite formeaza un cuplu lesbi.
Schimba-ti semnatura Maty.maty scrie:Intrucat domnul Vlad Parfene a dat asigurari ca balta suporta 33 de standuri fara nici un fel de problema,sunt de acord cu suplimentarea de locuri pana la acest numar si cred ca este o ideie buna a se premia din suma suplimentar stransa captura pe fiecare sector.
O sa faca Tite pentru voi de la CZ unul separatvioril scrie:maty scrie:Intrucat domnul Vlad Parfene a dat asigurari ca balta suporta 33 de standuri fara nici un fel de problema,sunt de acord cu suplimentarea de locuri pana la acest numar si cred ca este o ideie buna a se premia din suma suplimentar stransa captura pe fiecare sector.
Sustin si eu![]()
![]()
Cui nu-i convine poate ceda locul , iar doritori din cate stiu eu sunt : maxx , mitranescu ,etc ,etc ,etc .
echipa SBS Romania pescuieste pe lacul din fata sau pe Peris [balta mare ]Razvan Ulmeanu scrie:30 de locuri.
1 echipa SBS Romania.
Total 31 de echipe.
Comunicat: George Tite.
Nu impuscati mesagerul.
Si atunci....daca sunt 31 de echipe, nu e nici cum ai propus, nici cum a votat lumea. Un sector cu 11....doua cu 10 ?Razvan Ulmeanu scrie:30 de locuri.
1 echipa SBS Romania.
Total 31 de echipe.
Comunicat: George Tite.
Nu impuscati mesagerul.