Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
I-auzi, te pomenesti ca suntem neamuri?!oanavictor scrie:au disparut postari cu pomul ginecologic alui Pangica ......mai aveam putin si aflam ca se trage direct din Cezar sau Cleopatrasau poate Romulus sau Remus
![]()
![]()
Si ca sa nu creada fratele mai mic al lui Carlsberg ca lucrurile ramin asa , revin si ii spun si lui , indiferent de cine il sustine .RSC scrie:I-auzi, te pomenesti ca suntem neamuri?!
Val scrie:@oana victor
vad ca pot scrie ..deci pot sa iti raspund . Neam cu astia specificati de matale sunt ..de fapt ca noi toti , iar daca vreti stiinta clara ( e plin netul ) suntem genetic vorbind , copii de africani raspinditi prin lume , dar TRECUTI obligatoriu prin bazinul mediteraeean ( o maslina , o cetate , o lege , etc )
Dar matale nu ai prins treaba asta , in concluzie nu poti fi acuzat , din India pina aici e drum lung... Hai sa raminem cel tirziu la perioada antesumeriana , mitul Ghilgames ... de aici ceva s-a intimplat ceva cu cei veniti din est ! Nasol este ca si acum tragem ponoasele ....dupa migratia asta ancestrala . Nu sunt sigur dar roata la caruta s-a inventat prin far est ...., la fel ca si praful de pusca .
Stiu ca ma apreciezi in mod deosebit , si eu asemenea , de fapt ti-am expus motive ale gandirii mele mereu , din acesta cauza iti si raspund la timp . Nu vreau sa te las singur .
Se pare ca ai nevoie de un prieten , dupa atitea si atitea incercari lispite de succes la pescuitul crapului .
val,Val scrie:Nea Victore in maxim doua zile te invit pe valpangica.ro . Acolo ne distram intre noi , aici ne distram ca facem trafic cuiva .