VAL vs ...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: VAL vs ...

Mesaj de oanavictor »

au disparut postari cu pomul ginecologic alui Pangica ......mai aveam putin si aflam ca se trage direct din Cezar sau Cleopatra :!: sau poate Romulus sau Remus :!: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

oanavictor scrie:au disparut postari cu pomul ginecologic alui Pangica ......mai aveam putin si aflam ca se trage direct din Cezar sau Cleopatra :!: sau poate Romulus sau Remus :!: :lol: :lol:
I-auzi, te pomenesti ca suntem neamuri?! :lol:
"Keep it simple!"

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@oana victor

vad ca pot scrie ..deci pot sa iti raspund . Neam cu astia specificati de matale sunt ..de fapt ca noi toti , iar daca vreti stiinta clara ( e plin netul ) suntem genetic vorbind , copii de africani raspinditi prin lume , dar TRECUTI obligatoriu prin bazinul mediteraeean ( o maslina , o cetate , o lege , etc )
Dar matale nu ai prins treaba asta , in concluzie nu poti fi acuzat , din India pina aici e drum lung... Hai sa raminem cel tirziu la perioada antesumeriana , mitul Ghilgames ... de aici ceva s-a intimplat ceva cu cei veniti din est ! Nasol este ca si acum tragem ponoasele ....dupa migratia asta ancestrala . Nu sunt sigur dar roata la caruta s-a inventat prin far est ...., la fel ca si praful de pusca .
Stiu ca ma apreciezi in mod deosebit , si eu asemenea , de fapt ti-am expus motive ale gandirii mele mereu , din acesta cauza iti si raspund la timp . Nu vreau sa te las singur .
Se pare ca ai nevoie de un prieten , dupa atitea si atitea incercari lispite de succes la pescuitul crapului .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Traducerea acestei postari pe blog !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

RSC scrie:I-auzi, te pomenesti ca suntem neamuri?! :lol:
Si ca sa nu creada fratele mai mic al lui Carlsberg ca lucrurile ramin asa , revin si ii spun si lui , indiferent de cine il sustine .
Cind esti nascut cine stie pe unde pe aci prin tara asta , nu te impopotonezi cu nick-nameuri Amsterdamer , Amsteel , samd .... decit daca vrei neaparat sa scoti in evidenta ca la nastere ai avut saboti de lemn in picioare si o tigara de cinepa in gura . In plus lumina lampii era rosie , iar doctoritza care te-am mosit era la sutien si chiloti ...si asculta la casti Philips..zgomotul marii .
Nu te supara , nu am mare dragoste fata de Olanda de la o vreme ....de cind cu Schengen ..
Cit priveste restul ... ma doare la tigara ce ai inteles tu .

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

este cu mult trecut de ora 17 :D
BARICADA CARP CLUB

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

@VP
Fişiere ataşate
qwer.jpg
qwer.jpg (17.17 KiB) Vizualizat de 1272 ori
"Keep it simple!"

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:@oana victor

vad ca pot scrie ..deci pot sa iti raspund . Neam cu astia specificati de matale sunt ..de fapt ca noi toti , iar daca vreti stiinta clara ( e plin netul ) suntem genetic vorbind , copii de africani raspinditi prin lume , dar TRECUTI obligatoriu prin bazinul mediteraeean ( o maslina , o cetate , o lege , etc )
Dar matale nu ai prins treaba asta , in concluzie nu poti fi acuzat , din India pina aici e drum lung... Hai sa raminem cel tirziu la perioada antesumeriana , mitul Ghilgames ... de aici ceva s-a intimplat ceva cu cei veniti din est ! Nasol este ca si acum tragem ponoasele ....dupa migratia asta ancestrala . Nu sunt sigur dar roata la caruta s-a inventat prin far est ...., la fel ca si praful de pusca .
Stiu ca ma apreciezi in mod deosebit , si eu asemenea , de fapt ti-am expus motive ale gandirii mele mereu , din acesta cauza iti si raspund la timp . Nu vreau sa te las singur .
Se pare ca ai nevoie de un prieten , dupa atitea si atitea incercari lispite de succes la pescuitul crapului .

ma gandeam ca poate gin-gis han a trecut si prin india dupa periplul mediteraneean [sau inainte ]si atunci ............cine stie .............poate .........incalcite sunt caile domnului ..........poate pe linie materna ..........paterna ..........beneficiez si eu de o radacina ,buruiana ,ramurica ,stuf sau mai stiu eu ce .........o inrudire cu tine .......sa pot sa ma laud si eu cu origine sanatoasa :!: :!: :idea:
si asa ne lipsim de ghilgames ............manuscrise ..........interpretari de perioade ... :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nea Victore in maxim doua zile te invit pe valpangica.ro . Acolo ne distram intre noi , aici ne distram ca facem trafic cuiva .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Val scrie:Nea Victore in maxim doua zile te invit pe valpangica.ro . Acolo ne distram intre noi , aici ne distram ca facem trafic cuiva .
val,
salut apartia blogului tau pe care am sa-l vizitez si - de ce nu? - pe care am sa postez si eu.

totusi, observ ca ai inceput sa repeti chestiunea traficului pe care il faci tu pe crapmania.
vreau sa-ti atrag atentia politicos asupra situatiei reale.
(aici discutam cu cifre, mai exact cu vizualizari. pe care le poate vedea oricine.)

de exemplu, topicul pe care ne aflam ( val vs. ....) are in acest moment 1388 de vizualizari.

in timp ce subiectele adevarate si de real interes (mai cu seama cele din competitii) aduna peste 10.000 de clickuri. chiar si peste 20.000...
poate o sa spui ca sunt concursuri consacrate, campionate nationale sau mondiale.

ok. uite atunci o reteta de mamaliga care a adunat 3720 de vizualizari.

http://www.crapmania.ro/Home/NewsDetail ... newsId=210

poti sa-mi arati macar un scandal de-al tau care sa fi facut macar atat trafic?!?!
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”