Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pe ganduri m-au pus postarile mele sterse de catre tine . Vlade , uita te rog acest moment ...si intra in legalitate . Nu am nimic de pierdut si daca pescarii o sa inteleaga odata pentru totdeauna ca purgatia asta de concursuri nu este altceva decit un motiv de a pune ceva bani in buzunar , fara a da socoteala cuiva , atunci voi fi multumit . Din punctul meu de vedere s-a trecut un prag psihologic ........pentru oamenii de rind . Poti sterge ce si cit vrei - dar eu tot dialogul asta il am si il voi avea . Vad ca si Cristi este refuzat de sistem ....gen radio indiferenta , dar pina cind credeti vi ca ce e de spus si nu se va spune ? Repet - mi-ai sters fara remuscari doua postari care nu jigneau pe nimeni...ci doar doreau sa va inscrieti in legalitate ! Nu ma presa ...ca o dau pe recomandata ..undeva din 4 litere .Vladut Mateianu scrie:@val
Pe un pescar il intrebi despre pescuit. Daca vrei sa-l intrebi despre problemele care vad ca mai nou iti macina existenta, de ce nu intri sa-l intrebi personal ? Poate raspunsul o sa te puna pe ganduri....
Mai Vlade , daca rugamintea de a intra in legalitate , pentru a se mai diminua conflictele din pescuitul crapului , generate de varii motive , tie iti pare o amenintare ... este problema ta . Cert este ca acum eu am dreptate ...si tocmai ca nu castig din chestia asta ...imi da dreptul sa iti spun . Nu e bine ce faci ...si mai devreme sau mai tirziu , cu mine sau fara mine , ai un drum larg deschis catre penal ...si de abia atunci o sa imi zici , bai prietene mi-ai spus si nu te-am ascultat ....Si nu numai tu ! Mai sunt si altii , care se joaca cu legea , iar legea este pesemne ingaduitoare cind sunt bani de seminte , dar la voi organizatorii de competitii , pro sau non profit , fondul de premiere ajunge la aproape 2-3 miliarde / an / toate competitiile ! Citeste crapmania si aduna ! Fie eu am inebunit , fie voi sunteti in afara de orice bun simt ! Eu zic ca la vreo 1/ 2miliard taxe sunteti expusi la maxim , si va paste penalul ......pe acei care va expuneti cu astfel de concursuri care nu tin de nici o lege !Vladut Mateianu scrie:Nu ti-am sters niciun post, nu mai am acest drept de peste 1 an de zile, asa ca nu incerca sa gasesti scuze ptr amenintarile de mai sus. Nu credeam niciodata ca un om fara grija zilei de maine ca tine va ajunge sa treaca la amenintari.... Pacat, mare pacat. Bine macar ca voi sti de la cine mi se trage.
SI pe viitor cearta-te te rog cu cine ti-a sters postarile de care pomenesti, repet, eu nu am niciun amestec.