Ok.. Cristi Y..mea culpa... este impozit pe venit care ar trebui sa fie reţinut în momentul când se plăteste premiul sau câştigul, practic cel care primeste premiul nu mai are nicio obligatie conform legii sa declare ceva deoarece impozitul a fost retinut si varsat....In rest sa stii ca nu mai dau inapoi nici macar 1 cm

...platiti voi banii la stat...ca stiu baietii cu gulere albastre ce sa faca cu ei...
Nu ma intelege gresit..si eu imi doresc sa traiesc intr-o tara in care toata lumea respecta legea, dar prea ati focalizat si directionat discutia, de parca toate merg unse si nu a mai ramas de taxat decat pecuitul sportiv...Sunt multe alte zone nefiscalizate: de la painea pe care o cumperi de la magazinul din fata blocului (sa nu-mi spui ca tu ceri chitanta ca nu te cred..

) pana la baietii destepti care rotesc banii prin mai multe firme..si hocus pocus la sfarsit se trezesc cu TVA de recuperat de la stat...Atunci hai sa-l belim si pe ala cu aprozarul din colt si pe bietul taran din piata care vinde un amarat de morcov..ca face si ala evaziune...
Nu aici sunt problemele, nu aici se scurg mld de euro...De ce crezi ca a ajuns TVA-ul la 24% ...pai pentru ca de 20 de ani baietii destepti tot fura la greu .....si atunci apare si reversul..incercarea de a eluda plata oricarei taxe si restrangerea bazei de impozitare. Sincer..la ce face acum statul roman cu veniturile incasate nu as mai cotiza 1 RON impozit....din pacate eu sunt un gascan care plateste...nu prea am de ales...
Am avut recent o experienta neplacuta intr-un spital romanesc, dar nu este nimic nou, este deja o realitate consacrata, medicamentele trebuie sa ti le cumperi ..daca vrei, daca nu poti sa crapi linistit ca nu au, la fel si perfuzii si tot ce mai este nevoie, oamenii stau cate doi in pat si lenjeria arta groaznic.. Este misto rau crede-ma..si atunci sa mai platesc ceva ???...

..