VAL vs ...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: VAL vs ...

Mesaj de Vladut Mateianu »

@tatae
Am crezut ca am rezolvat problema. Vad ca o ti langa....vb cu Ciprian si verifica ce ti-am spus si acum 2-3 luni, faptul ca am ajutat prieteneste nu inseamna ca te-a indepartat nimeni ! Iar de taxe discuta tot cu el, nu este problema mea, nu este pensiunea mea, nu am incasat niciun ban ptr asta..... Imi pare si rau ca m-am bagat, si ptr ce ? ca sa ma cert cu un prieten vechi ?
In fine, ma bucur ca mai am inca un prieten bine pus.... :wink:

In rest, sa auzim de bine si daca mai ai ceva sa-mi reprosezi avem mp. Multumesc.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

vlade, esti sigur de ceea ce vb???????
prieteni, etc...
Balta Puiesti

Razvan Paunoiu

Mesaj de Razvan Paunoiu »

Ok.. Cristi Y..mea culpa... este impozit pe venit care ar trebui sa fie reţinut în momentul când se plăteste premiul sau câştigul, practic cel care primeste premiul nu mai are nicio obligatie conform legii sa declare ceva deoarece impozitul a fost retinut si varsat....In rest sa stii ca nu mai dau inapoi nici macar 1 cm :D ...platiti voi banii la stat...ca stiu baietii cu gulere albastre ce sa faca cu ei...
Nu ma intelege gresit..si eu imi doresc sa traiesc intr-o tara in care toata lumea respecta legea, dar prea ati focalizat si directionat discutia, de parca toate merg unse si nu a mai ramas de taxat decat pecuitul sportiv...Sunt multe alte zone nefiscalizate: de la painea pe care o cumperi de la magazinul din fata blocului (sa nu-mi spui ca tu ceri chitanta ca nu te cred..:)) pana la baietii destepti care rotesc banii prin mai multe firme..si hocus pocus la sfarsit se trezesc cu TVA de recuperat de la stat...Atunci hai sa-l belim si pe ala cu aprozarul din colt si pe bietul taran din piata care vinde un amarat de morcov..ca face si ala evaziune...
Nu aici sunt problemele, nu aici se scurg mld de euro...De ce crezi ca a ajuns TVA-ul la 24% ...pai pentru ca de 20 de ani baietii destepti tot fura la greu .....si atunci apare si reversul..incercarea de a eluda plata oricarei taxe si restrangerea bazei de impozitare. Sincer..la ce face acum statul roman cu veniturile incasate nu as mai cotiza 1 RON impozit....din pacate eu sunt un gascan care plateste...nu prea am de ales...
Am avut recent o experienta neplacuta intr-un spital romanesc, dar nu este nimic nou, este deja o realitate consacrata, medicamentele trebuie sa ti le cumperi ..daca vrei, daca nu poti sa crapi linistit ca nu au, la fel si perfuzii si tot ce mai este nevoie, oamenii stau cate doi in pat si lenjeria arta groaznic.. Este misto rau crede-ma..si atunci sa mai platesc ceva ???... :( ..
Nume utilizator schimbat din Friday

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

De curiozitate, duceti-va dimineata (intre 4 si 7) la Niro-Dragonul Rosu. Veti vedea ce vu ati vazut niciodata referitor la evaziune.... Dar cine are curaj sa se ia de ei ? Altfel ajung sa nu ajunga asa : http://www.click.ro/pe_glob/mapamond/IM ... 86838.html
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: Sau de fapt problema este Vladut...sau Mircea...sau toto...sau Andrei...sau Maimu...sau ...alt organizator de concursuri ? :roll:
problema (ta) e de fapt alta.

"mirciulica", "andreiutzu" sau "maimu" au fost prietenii tai.
(la fel si "valerica", "tataitza", "cocoselu", "rosiorutzu", "costelush" si multi altii.)

treptat, te-ai pishat pe toti.

in enumerarea ta de mai sus (din care m-a inspirat diminutivul "maimu" :) mai e si toto. pe el te-ai pishat fara sa-ti fie prieten.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Interesant este ca atunci cind discutam si reclamam pe zeci de pagini de Forum pe unul si pe altul ca a furat , ca a facut avere din banii pescarilor , ca sunt scumpi tarusii , ca e prea ieftina cupa , ca asa nu se mai poate , samd , samd - nu reiau zeci de subiecte vechi , lumea se constituie intr-un nucleu dur , care nu vrea decit dreptate si legalitate .
La primul semn ca s-ar putea intra in legalitate , macar de frica legii , apar exemple de aprozaristi evazionisti , intirzieri la plata pensiei , samd . Revin iarasi la exemplul cu cei doi caini care se bat pe viata si pe moarte , iar cind apare lupul sar amindoi pe fiara salbatica ...Observ un bun exemplu de comportament social . Interesant .
In concluzie , un lucru se poate corect si cinstit numai intr-un singur fel . Orice alta modalitate , se coroboreaza ( sic ) cu ceva ..! :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Val scrie:Interesant este ca atunci cind discutam si reclamam pe zeci de pagini de Forum pe unul si pe altul ca a furat , ca a facut avere din banii pescarilor , ca sunt scumpi tarusii , ca e prea ieftina cupa , ca asa nu se mai poate , samd , samd - nu reiau zeci de subiecte vechi , lumea se constituie intr-un nucleu dur , care nu vrea decit dreptate si legalitate .
in acuzatiile respective era foarta multa fatarnicie.

profit de ocaziie sa lansez o invitatie. public si transparent.

APCR-ul cu actele pe masa versus alti organizatori de competitii care de-a lungul vremii au acuzat si reclamat.

sa vedem cine lucreaza corect si de parte cui e legea si - de ce nu? - dreptatea.

sa se faca lumina!
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Nu știu dacă cineva s-a prins de figură. Am constatat că ingeniozitatea organizatorilor nu are margini. :lol: :lol: :lol:
Nu se mai organizează competițiile de cluburi sportive, ci se dau direct conturile personale ale anumitor domni. Îi întreb sincer, își dau seama ce fac?
Cât despre Campionatul Național APCR - marcă înregistrată, te umflă râsul. Cluburile sunt somate să-și achite cotizațiile și pescarii sportivi să depună taxa.
Val Pangică, vezi că s-ar putea să fi martor prin anumite procese care au ca scop demascarea excrocheriei numite APCR. Am intrat în posesia actelor APCR și sunt niște neconcordanțe cu privire la dispariția membrilor fondatori și în ce bază. Nu există deciziile de excludere și dovada comunicării lor către cei care și-au pierdut calitatea de membru. Mă refer la persoanele fizice, care au dispărut în totalitate și au rămas doar niște persoane juridice care nu se știe cum au devenit membre. Plus o bijuterie juridică prin care Costeluș Stănilă decide el să semneze statutul asociației în numele membrilor asociați. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Deranjul provocat de hemoroizi numitului AV va duce la niște lucruri pe care nu le-a prevăzut. Încearcă să-l lămurești tu. Funcția de președinte al unei asociații nu este o bască pe care ți-o pui pe cap și după aia faci ce vrei. Apropo, spunei tu să facă declarația de prevenire a spălării banilor, că sigur nu știe cu ce se mănâcă așa ceva.

PS Ca să fiu mai precis în prima afirmație, iată proba:
RO25BPOS73606373299RON01
BANCPOST
VLADUT MATEIANU
Titularul poate să confirme dacă este un cont personal sau al unei persoane juridice.
Ultima oară modificat Mie Mar 07, 2012 10:19 de către Popescu Stefan, modificat de 2 ori în total.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Andrei sincer nu neaparat cazul APCR vroiam eu sa-l scot in evidenta , dar daca tu vrei sa-l folosesti , este problema ta .
Eu am vrut sa scot in evidenta o stare de fapt si o mare fatarnicie generalizata .
Se doreste legalitate si cinste , corectitudine , samd ( vorbe mari , ce sa mai !! ) , dar la fel de evident este ca se doresc aceste lucruri numai de la "ceilalti" , indiferent cine sunt ei .
Compromisul treneaza , discutiile sunt interminabile , stai sa inceapa concursurile sa vezi ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Popescu

Cred ca intinzi coarda prea mult cu mine si nu ne stim asa bine . Cheama-ma pe unde doresti ... nu aici e problema. Ti-am mai zis ca ce am facut si semnat eu la APCR a trecut deja printr-o hotarire judecatoreasca finala . Asta ca sa stai linistit . Si pentru linistea d-ta sa stii ca eu numai asa lucrez .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”