Intalnire "Momentul 0"

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Re: Intalnire "Momentul 0"

Mesaj de RB Baits »

pai vii? genes? daca da anunta cu prezent

Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Genes Florin »

body scrie:pai vii? genes? daca da anunta cu prezent
Vin, sa vina si popescu.
Balta Puiesti

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Genes,
Cu tine mă întâlnesc la Alba Iulia, când o să vii la afiliere cu clubul. Nu uita că nu ai CIS. Sau la Buzău, când o să vin să-mi vizitez un prieten. Are un hotel în centru și poate obosim și niște cârnați de Pleșcoi. :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

rog reprezentantii cluburilor (constituite sau in curs de constituire) sa confirme prezenta si sa nu creada o iota din bazaconiile lui fane.
The One Team

Popescu Stefan

Ce faci AV? Trădezi APCR sau ți-ai dat seama că va fi dizolvată și îți pregătești aterizarea?
Apropo, care sunt bazaconiile? Cu subiect și predicat.
PS La termenul privind dizolvarea APCR, de ce a fugit d.na Angelica? A băgat capul pe ușă, am cerut judecarea și a tăiat-o? Ce dracu, un avocat se teme de un inginer?
Sunt tare curios cine va confirma. Văd că, deși ai dorit să stai în spate, te-ai dat de gol. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Trăiască noul APCR. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie:Ce faci AV? Trădezi APCR sau ți-ai dat seama că va fi dizolvată și îți pregătești aterizarea?
Apropo, care sunt bazaconiile? Cu subiect și predicat.
PS La termenul privind dizolvarea APCR, de ce a fugit d.na Angelica? A băgat capul pe ușă, am cerut judecarea și a tăiat-o? Ce dracu, un avocat se teme de un inginer?
Sunt tare curios cine va confirma. Văd că, deși ai dorit să stai în spate, te-ai dat de gol. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Trăiască noul APCR. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bazaconiile respective am sa le explic - cu subiect si predicat - celor interesati sa le auda si sa tina cont de ele.
in niciun caz aici.
in ceea ce priveste finalul postarii, o incercare de manipulare abjecta. te caracterizeaza.
eu chiar nu inteleg pt cine iti mai pierzi timpul pe site-urile crapiste si pe cine crezi ca poti sensibiliza cu astfel de cacaturi.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Clubul Pelicanul propune din cauza de targ avp o alta data .
PREZENT .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Popescu Stefan

andrei vladeanu scrie:
bazaconiile respective am sa le explic - cu subiect si predicat - celor interesati sa le auda si sa tina cont de ele.
in niciun caz aici.
in ceea ce priveste finalul postarii, o incercare de manipulare abjecta. te caracterizeaza.
eu chiar nu inteleg pt cine iti mai pierzi timpul pe site-urile crapiste si pe cine crezi ca poti sensibiliza cu astfel de cacaturi.
Bineînțeles că nu le faci aici, întrucât ție îți place să vorbești singur. Ca să poți îmbârliga oamenii. Pe cine vreau să sensibilizez? Pe cei care te cunosc și care au acum ocazia să vadă cine este în spatele acestei așa zise convocări. Faptul că ai aruncat în față gazetărașul respectiv, dovedește faptul că nici tu nu mai crezi în prostiile care le spui. Explică-le invitaților cum o să faci tu federația română de crap? Îți dau un indiciu. Chestia aia cu artele marțiale nu ține, întrucât fiecare federație de arte marțiale are în spate o federație internațională. Spune-le invitațiilor dacă există o federație internațională de pescuit la crap și după aia stăm și povestim.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@popescu

Ca un adevarat presedinte de federatie, cu postari zilnice ptr atragerea "electoratului" , de ce nu vi personal la adunarea convocata de Tibi ( de fapt la adunarea pescarilor, nu conteaza cine a fost cu ideea) ca sa ne explici pe viu grai cum vezi viitorul pescuitului in Romania ?

In cazul in care ai dori sa vi dar ti-e frica de corectii fizice, ma ofer sa-ti angajez pe perioada sederii in Bucuresti 2 bodyguarzi, bineinteles platiti de mine. Din banii de concursuri, normal. :wink:

Astept un raspuns serios, dar fara mangleala de genul : " eu nu am nevoie de voi, cine vrea sa vina ma va ruga sa vina, etc"

CURAJ.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Popescu Stefan

Văd că nu ai înțeles nimic. Convocarea este adresată președinților de cluburi, nu pescarilor. Scopul este clar. APCR își va da obștescul sfârșit și se pregătește terenul pentru succesoare.
Ca să explici cuiva ce înseamnă pescuitul sportiv și cu ce se mănâncă, nu o poți face într-o cârciumă, așa cum înțeleg că se intenționează. Pentru cine este curios, se poate consulta AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/regulament-de-organizar ... n-romania/ , sau poate veni la Adunarea generală a federației din data de 31 martie 2012.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”