Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Vin, sa vina si popescu.body scrie:pai vii? genes? daca da anunta cu prezent
bazaconiile respective am sa le explic - cu subiect si predicat - celor interesati sa le auda si sa tina cont de ele.Popescu Stefan scrie:Ce faci AV? Trădezi APCR sau ți-ai dat seama că va fi dizolvată și îți pregătești aterizarea?
Apropo, care sunt bazaconiile? Cu subiect și predicat.
PS La termenul privind dizolvarea APCR, de ce a fugit d.na Angelica? A băgat capul pe ușă, am cerut judecarea și a tăiat-o? Ce dracu, un avocat se teme de un inginer?
Sunt tare curios cine va confirma. Văd că, deși ai dorit să stai în spate, te-ai dat de gol.![]()
![]()
![]()
![]()
Trăiască noul APCR.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bineînțeles că nu le faci aici, întrucât ție îți place să vorbești singur. Ca să poți îmbârliga oamenii. Pe cine vreau să sensibilizez? Pe cei care te cunosc și care au acum ocazia să vadă cine este în spatele acestei așa zise convocări. Faptul că ai aruncat în față gazetărașul respectiv, dovedește faptul că nici tu nu mai crezi în prostiile care le spui. Explică-le invitaților cum o să faci tu federația română de crap? Îți dau un indiciu. Chestia aia cu artele marțiale nu ține, întrucât fiecare federație de arte marțiale are în spate o federație internațională. Spune-le invitațiilor dacă există o federație internațională de pescuit la crap și după aia stăm și povestim.andrei vladeanu scrie:
bazaconiile respective am sa le explic - cu subiect si predicat - celor interesati sa le auda si sa tina cont de ele.
in niciun caz aici.
in ceea ce priveste finalul postarii, o incercare de manipulare abjecta. te caracterizeaza.
eu chiar nu inteleg pt cine iti mai pierzi timpul pe site-urile crapiste si pe cine crezi ca poti sensibiliza cu astfel de cacaturi.