...am spus asta in momentul cand ai afirmat despre tine: " ala care a facut (gratis, din pasiune si cu foarte mare placere) cn-ul de tineret" si eu am spus doar ca nu e adevarat intru totul...ci ca ai facut-o SI din interesul de a iti promova propria imagine (care era foarte sifonata la acea vreme). Aceasta afirmatie a mea a venit si in urma unor cuvinte mai vechi ale tale pe Hobaia prin 2009 "eu nu fac munca patriotica pentru nimeni...nu iese ban nu fac concurs...pai ce e aia?"andrei vladeanu scrie: ...
uite, de exemplu, fratele tau - pe care l-ai citat mai sus - a spus despre mine ca-mi fac imagine cu copiii pe care-i si abuzez la campionatul national de tineret (studentesc). exista postarea pe forum, n-o mai caut pentru exprimarea ad litteram.
A se intelege nu ca am judecat motivul pentru care ai facut CN Studentec, ci postarea in care afirmi ca ai facut-o tu doar asa din pasiune fara a te gandi deloc la tine. Atat.
Nu mai are sens sa rascolim kkt-ul dar uite aici postarea la care faci referire http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... c&start=30
P.S. Nu as fi raspuns pe acest topic deloc daca nu intepai tu primul. As vrea sa intelegi ca eu si Cristi, suntem doua persoane diferite si cred ca esti suficient de inteligent incat daca simti nevoia sa raspunzi unei postari a unuia dintre noi sa o faci fara a il implica in postare pe celalalt.