DA frumos raspuns ...

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

totis
Puncte: 0

Mesaj de totis »

@Moose(vezi PS)
sunt... si nu trebuiesc cautate... se vad :lol:
...dar ai dreptate, sunt cit de cit acceptabile :wink:
Octavian Urdea
ASOCIATIA PESCARII GIURGIUVENI

TICU SORIN

Mesaj de TICU SORIN »

@ Moose_ master

Tu cine motz mea maiesti .no neimu pizdi :twisted:
Tea intrebat cineva pe tine ,sau asa iti place tie sa te bagi in seama fraier de gara ,si retardat mintal :twisted:
Daca aveai putina minte stateai in motz mea aici in romania ,toti baieti desteptii se descurca foarte bine :idea: iti place sa te bagi in seama la subiecte care te depasesc fara sa te intrebe careva ceva .
Si daca mai vrei sa sti creier ca nuca topicul asta nu a fost deschis de mine,la schimbat Mateianu pentru ca la suparat intrebarea fraiere :twisted:
P.S asa ca stai in banca ta si invata sa citestii,si daca nu sti intreabal pe Vlad Pavlovici smecheru pizdii.

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Ticu Sorin,

In primul rand nu imi mai da mesaje pe privat ca nu ne tragem de bracinari amandoi.
In al doilea rand la prevata m-ai intrebat de ce nu-mi dau numele adevarat. La cat de deviat psihic esti nici nu ai cum sa sti ca marii autori folosesc pseudonime.(Stiai ca numele adevarat al lui Shakespeare era Jimmy Hendrix ?)
Acum nu am timp sa-ti raspund pt ca tre sa plec urgent, dar sa nu crezi ca ai scapat : " I'll be back " (a spus un smecher intr-un film).

In oligofrenia de gradul III congenitala de care suferi nu te-a invatat nimeni la scoala "Barza mica" (scoala pentru copii handicapati mintal) ca inainte de sau ori si nu se pune virgula. Dupa cum folosesti limba romana ar fi trebuit sa fi dat afara din tara furuncul gangrenat ce esti. Si la invitatia ta "hai so ardem" promit s-o onorez. Dar n-am sa-mi pierd eu timpul cu o leoartza scarbavnica ca tine. Am sa trimit un scutier de-al meu sa-ti rupa o mana si sa te bata cu ea in cap. Apropo cu care mana bati in taste(cu amandoua este imposibil ca doar esti tembel) ?

Vei auzi de mine curand sociopatule. A, era sa uit sa raspund la ce mi-ai scris pe prevata : eu sunt membru al APCR, iar Vladut e frati-miu, Andrei e var-miu. Nea Cornel Rosioru mi-e unchi si as continua asa cu toti membri asociatiei, dar acum chiar ma grabesc. Asa ca n-ai nici o sansa urdoare fecaloida.

gudbai muc intarit pe marginea patului

Moose

P.S. Pe Vlad Pavlovici scuteste-l de invective(hai sa-ti traduc ca stiu ca esti intarziat mintal, invectiva = expresie jignitoare). Nu vezi ca nu e de fata boule ?
APCR Canadian Branch

TICU SORIN

Mesaj de TICU SORIN »

Ceai facut prima DATA tiai scris pe foaie si dupa aceia ai postat sau ai avut un profesor de ROMANA liga tine RETARDATULE :evil:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

TICU SORIN scrie:Ceai facut prima DATA tiai scris pe foaie si dupa aceia ai postat sau ai avut un profesor de ROMANA liga tine RETARDATULE :evil:

ce-ai cautat ai gasit :lol: :lol: nu mai continua ca esti penibil si cu ocazia asta poate te lamuresti ca nici anonimatul din spatele caruia esti mare si tare nu te scuteste de palme peste bot :lol: :lol:

bravo Moose :!:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

dinu sorin

Mesaj de dinu sorin »

Este mult prea mult!!!!!!!!!!!!Sunt si oameni normali care citesc postarile!Toti agramatii au voie sa scrie pentru ca au tastatura,insa este mult prea mult si nu mai are legatura pescuitul ceea ce se intampla in acest moment! Cred ca anumite persoane,pana nu-si revizuiesc atitudinea si limbajul(de foarte multe ori intentionat infect si vulgar)nu ar mai trebui bagate in seama(chiar daca se baga singuri in seama)si astfel s-ar mai deratiza putin acest forum!!!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Bravo Centarure ( Moose ) Baga la greu fratele meu ca esti beton . Pacat ca esti asa departe , ca ne vedeam si noi la un ciocanel de tarie prin Bucuresti . Good driving ! :lol:

Zambaccian

Mesaj de Zambaccian »

Nu ma pot abtine, tre' sa-i multumesc lui Moose pentru ca exista! :lol: :lol: :lol:
Sa moara toti penalii si crispatzii!
MOOSE RULZ!

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

nu va suparati pe ticu sorin,nu e vina lui ca este cretin :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

de ce nu mai scrie ticu sorin???
ce tare era ticu!
nu te lasa ticule! :D