Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
colaborator. printre altele.Andrei I scrie:Andrei care mai este legatura ta cu acest site? ...
Andrei I scrie:Intreb pentru ca ai declarat in repetate randuri ca nu mai ai nici o legatura cu crapmania.ro, ...
nu am sarit ca ars pe acest topic. am comentat inainte de aparitia acestui topic la o afirmatie a lui val. si el spunea ca scandalul aduce trafic. am incercat sa demonstrez ca nu e asa.Andrei I scrie:insa ai sarit ca ars pe acest topic si ai prezentat niste date concrete care par a contrazice afirmatiile anterioare cu privire la acest forum in ceea ce te priveste...
care ar fi raspunsurile in cazul saitului http://www.apcr.eu acolo unde detii o functie oficiala mult mai mare? decit cea de colaborator printre multe altele.andrei vladeanu scrie:colaborator. printre altele.Andrei I scrie:Andrei care mai este legatura ta cu acest site? ...
Andrei I scrie:Intreb pentru ca ai declarat in repetate randuri ca nu mai ai nici o legatura cu crapmania.ro, ...
erau comentarii in legatura cu moderarea.
nu am sarit ca ars pe acest topic. am comentat inainte de aparitia acestui topic la o afirmatie a lui val. si el spunea ca scandalul aduce trafic. am incercat sa demonstrez ca nu e asa.Andrei I scrie:insa ai sarit ca ars pe acest topic si ai prezentat niste date concrete care par a contrazice afirmatiile anterioare cu privire la acest forum in ceea ce te priveste...
andrei vladeanu scrie:ce legatura are un site comercial (crapmania.ro) cu altul al unei asociatii non profit (aprc.eu)?!
si care este legatura cu topicul?
sau la tine problema este persoana mea?
evenimentele importante ale anului este la mintea cocosului sa fie promovate pe canale cu audienta.dan _city_center scrie:andrei vladeanu scrie:ce legatura are un site comercial (crapmania.ro) cu altul al unei asociatii non profit (aprc.eu)?!
si care este legatura cu topicul?
sau la tine problema este persoana mea?
nu are nicio legatura la prima vedere.numai ca asociatia non profit care detine un sait propiu ,nu isi prezinta si nici nu promoveaza evenimentele importante ale anului , CN Sarulesti ,in propia sa casa . conducerea ,tu colaborator pe functie , preferind un alt sait .unul comercial .pentru ca nu este asa?......campionatul este organizat pe bani . fara profitsi fara trafic. :Dfara nada
fara...
nu cunosc episodul.dan _city_center scrie:stii bine ca nu am nicio problema cu persoana ta.vezi episodul amanta
andrei vladeanu scrie:..
evenimentele importante ale anului este la mintea cocosului sa fie promovate pe canale cu audienta.
nu stiu cine citeste avancronica meciurilor de fotbal pe frf.ro sau pe lpf.ro, dar ma rog....
Cu cine vorbesti?miyagi scrie:Bai ce o ardeti in scheme p-aici?! Pa voi va intereseaza sa-l supuneti sistematic la oprobiu pa Vladeanu. Va doare pa voi la banana de traficu` siteului si de scandaluri?! Daca nu v-ar fi ars nu le-ati fi intretinut daca nu macar provocat.
Ati baut cu totii dupe fane si nu stiu ce, da` vaz ca ma`mureala va tine toata iarna. Mai duceti-va si voi la o copca, la un feeder ceva si lasati mangleala asta gratuita ca tot la aceeasi masa veti sta peste vremuri.
In aceeasi cadamiyagi scrie:Bai ce o ardeti in scheme p-aici?! Pa voi va intereseaza sa-l supuneti sistematic la oprobiu pa Vladeanu. Va doare pa voi la banana de traficu` siteului si de scandaluri?! Daca nu v-ar fi ars nu le-ati fi intretinut daca nu macar provocat.
Ati baut cu totii dupe fane si nu stiu ce, da` vaz ca ma`mureala va tine toata iarna. Mai duceti-va si voi la o copca, la un feeder ceva si lasati mangleala asta gratuita ca tot la aceeasi masa veti sta peste vremuri.