Cel mai bun (folositor) forum ???

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Din punct de vedere al informatiilor despre echipamente, nada, balti, tehnica

Crapmania.ro
84
63%
Crap.ro
11
8%
Infopescar.ro
23
17%
Crapnews.ro
15
11%

Voturi totale: 133

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Cel mai bun (folositor) forum ???

Mesaj de Andrei I »

Andrei care mai este legatura ta cu acest site? Intreb pentru ca ai declarat in repetate randuri ca nu mai ai nici o legatura cu crapmania.ro, insa ai sarit ca ars pe acest topic si ai prezentat niste date concrete care par a contrazice afirmatiile anterioare cu privire la acest forum in ceea ce te priveste...
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Andrei I scrie:Andrei care mai este legatura ta cu acest site? ...
colaborator. printre altele.
Andrei I scrie:Intreb pentru ca ai declarat in repetate randuri ca nu mai ai nici o legatura cu crapmania.ro, ...

erau comentarii in legatura cu moderarea.
Andrei I scrie:insa ai sarit ca ars pe acest topic si ai prezentat niste date concrete care par a contrazice afirmatiile anterioare cu privire la acest forum in ceea ce te priveste...
nu am sarit ca ars pe acest topic. am comentat inainte de aparitia acestui topic la o afirmatie a lui val. si el spunea ca scandalul aduce trafic. am incercat sa demonstrez ca nu e asa.
The One Team

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

andrei vladeanu scrie:
Andrei I scrie:Andrei care mai este legatura ta cu acest site? ...
colaborator. printre altele.
Andrei I scrie:Intreb pentru ca ai declarat in repetate randuri ca nu mai ai nici o legatura cu crapmania.ro, ...

erau comentarii in legatura cu moderarea.
Andrei I scrie:insa ai sarit ca ars pe acest topic si ai prezentat niste date concrete care par a contrazice afirmatiile anterioare cu privire la acest forum in ceea ce te priveste...
nu am sarit ca ars pe acest topic. am comentat inainte de aparitia acestui topic la o afirmatie a lui val. si el spunea ca scandalul aduce trafic. am incercat sa demonstrez ca nu e asa.
care ar fi raspunsurile in cazul saitului http://www.apcr.eu acolo unde detii o functie oficiala mult mai mare? decit cea de colaborator printre multe altele.
trafic.ro ce zice?....
BARICADA CARP CLUB

andrei vladeanu
Veteran

ce legatura are un site comercial (crapmania.ro) cu altul al unei asociatii non profit (aprc.eu)?!

si care este legatura cu topicul?
sau la tine problema este persoana mea?
The One Team

dan _city_center

andrei vladeanu scrie:ce legatura are un site comercial (crapmania.ro) cu altul al unei asociatii non profit (aprc.eu)?!

nu are nicio legatura la prima vedere.numai ca asociatia non profit care detine un sait propiu ,nu isi prezinta si nici nu promoveaza evenimentele importante ale anului , CN Sarulesti ,in propia sa casa . conducerea ,tu colaborator pe functie , preferind un alt sait .unul comercial .pentru ca nu este asa?......campionatul este organizat pe bani . fara profit :D si fara trafic. :Dfara nada :D fara...

stii bine ca nu am nicio problema cu persoana ta.vezi episodul amanta :D
BARICADA CARP CLUB

andrei vladeanu
Veteran

dan _city_center scrie:
andrei vladeanu scrie:ce legatura are un site comercial (crapmania.ro) cu altul al unei asociatii non profit (aprc.eu)?!

nu are nicio legatura la prima vedere.numai ca asociatia non profit care detine un sait propiu ,nu isi prezinta si nici nu promoveaza evenimentele importante ale anului , CN Sarulesti ,in propia sa casa . conducerea ,tu colaborator pe functie , preferind un alt sait .unul comercial .pentru ca nu este asa?......campionatul este organizat pe bani . fara profit :D si fara trafic. :Dfara nada :D fara...
evenimentele importante ale anului este la mintea cocosului sa fie promovate pe canale cu audienta.
nu stiu cine citeste avancronica meciurilor de fotbal pe frf.ro sau pe lpf.ro, dar ma rog...

dan _city_center scrie:stii bine ca nu am nicio problema cu persoana ta.vezi episodul amanta :D
nu cunosc episodul.
The One Team

dan _city_center

andrei vladeanu scrie:..
evenimentele importante ale anului este la mintea cocosului sa fie promovate pe canale cu audienta.
nu stiu cine citeste avancronica meciurilor de fotbal pe frf.ro sau pe lpf.ro, dar ma rog....

asa este ,dar numai in cazul in care nu ai la dispozitie propiul tau canal de comunicare unul reprezentativ la nivel de tara cu 17 cluburi cotizante si membre la un moment dat , multe dintre ele detinind in trecut dar si in prezent saituri propri ..care la randul lor au zeci.. sute de membrii...si mii de utilizatori...trafic.ro :D

mai la mintea cocosului este sa ai canal de comunicare national si pe el sa ruleze aproape in continu de ani de zile MIRA non profit :D
BARICADA CARP CLUB

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Bai ce o ardeti in scheme p-aici?! Pa voi va intereseaza sa-l supuneti sistematic la oprobiu pa Vladeanu. Va doare pa voi la banana de traficu` siteului si de scandaluri?! Daca nu v-ar fi ars nu le-ati fi intretinut daca nu macar provocat.
Ati baut cu totii dupe fane si nu stiu ce, da` vaz ca ma`mureala va tine toata iarna. Mai duceti-va si voi la o copca, la un feeder ceva si lasati mangleala asta gratuita ca tot la aceeasi masa veti sta peste vremuri.
Urban culture.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

miyagi scrie:Bai ce o ardeti in scheme p-aici?! Pa voi va intereseaza sa-l supuneti sistematic la oprobiu pa Vladeanu. Va doare pa voi la banana de traficu` siteului si de scandaluri?! Daca nu v-ar fi ars nu le-ati fi intretinut daca nu macar provocat.
Ati baut cu totii dupe fane si nu stiu ce, da` vaz ca ma`mureala va tine toata iarna. Mai duceti-va si voi la o copca, la un feeder ceva si lasati mangleala asta gratuita ca tot la aceeasi masa veti sta peste vremuri.
Cu cine vorbesti?
Milionar excentric

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

miyagi scrie:Bai ce o ardeti in scheme p-aici?! Pa voi va intereseaza sa-l supuneti sistematic la oprobiu pa Vladeanu. Va doare pa voi la banana de traficu` siteului si de scandaluri?! Daca nu v-ar fi ars nu le-ati fi intretinut daca nu macar provocat.
In aceeasi cada :lol: :lol: :lol:
Cazan... :lol:
Balta Puiesti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”