DA frumos raspuns ...

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

TICU SORIN

Mesaj de TICU SORIN »

@ Andrei
Nu am dece sa postez pe un sait unde se face numai bascalie,orce intrebare ete luata un la misto se cred prea destepti si auto stiutori in toate postarile de citeva luni incoace nam vazut nimic interesant inafara de bascalia dintre voi si cite un bagator de seama care vrea sa iasa in evidenta si nu stie cum .

cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

:lol: :lol: :lol:
Te salut Niki, intervi rar dar bine. :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@ticu
Prostia are talentul de a fi insistenta

ps-ma omori cum scrii asasinule :D :D :D

Moose_master
Puncte: 0

Mesaj de Moose_master »

Stima Cristi Yamaha, stima Val, stima pt toti obsedatii.

Imi cer scuze pt faptul ca inca nu am pus "punctul pe i" in dosarul Ticu Sorin (era sa uit sceleratule : numele proprii se scriu cu majuscula, eu din respect pt limba romana ti-am scris numele cu litere mari), dar trebuia sa plec si nu am putut sa ma ocup de el cum se cuvenea. Mii de scuze !

Acum sunt in Edmonton si am o ora la dispozitie asa ca profit sa va salut pe toti si sa-mi exprim regretul ca nu sunt la o distanta care sa-mi permita sa vin si sa bem o cinzeaca si sa stam la gargara cateva ore. O sa vina si asta ...!

Maica si e un frig aici ca daca iesi afara si tragi o gura de aer pana in adancul plamanilor ramai impaiat, faci blocaj respirator. Sunt -22C si iarna este abia la inceput. In zona de vest este imposibil de trait. Sa vezi cand se fac -44C .... daca vrei sa te pishi iti ingheata jetul in aer si te poti sprijini in pishat ca intr-un al treilea picior. Nu mai amintesc ca iti cade chestiunea instantaneu.....Abia astept sa plec din filmul asta horror.

Va pupa unchiu p toti

si asa cum spunea Zambaccian : Moose rulz

Stima

Moose

P.S. Ca de obicei grea stima Maestrului Rosioru.
APCR Canadian Branch

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”