NOUTATI 2012

Moderator: Carping Club

Gabi Tomulescu
Mesaje: 1008
Membru din: Sâm Feb 25, 2006 23:12
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: NOUTATI 2012

Mesaj de Gabi Tomulescu »

produsele sunt deja pe rafturi la Targul AVP - standul Carping Club
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Avatar utilizator
stefanmuraru
pescar de competitie
Mesaje: 1051
Membru din: Lun Dec 28, 2009 9:02
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: NOUTATI 2012

Mesaj de stefanmuraru »

ce frumos sunt aliniate
Fişiere ataşate
stand_carping.jpg
stand_carping.jpg (113.86 KiB) Vizualizat de 1395 ori

Gabi Tomulescu
Mesaje: 1008
Membru din: Sâm Feb 25, 2006 23:12
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: NOUTATI 2012

Mesaj de Gabi Tomulescu »

M-am bucurat mult sa vad ca a crescut extrem de mult interesul pescarilor pentru pentru pescuitul la boilies. Asta este un mare pas inainte si acest lucru datoreaza tuturor celor care de ani buni de zile promoveaza pescuitul modern la crap. Nu ma refer la firme, ci la oameni. Daca in urma cu 2 ani prezentai la targ eficienta boiliesurilor in pescuit, sau a pop-upurilor, sau a altor tipuri de momeli din pescuitul modern la crap imediat pescarul iti dadea cateva argumente cum ca folosirea bombelor sau a pufuletilor expndati este mult mai eficienta.
Trecerea timpului si faptul ca, putin cate putin, unul cate unul, pescarii au inceput sa foloseasca boiliesul sau peletele, snowman sau tigernuts a facut ca oamenii sa inteleaga ca nu numai pretul mai mare face boiliesul deosebit de celelalte momeli, ci si o serie intreaga de proprietati legate de consistenta, valoare nutritiva...etc. S-a trecut peste sintagma "boiliesul momeala pentru concursuri" si de ceva timp Delta Dunarii dar si multe alte lacuri, asigura sanse foarte mari la capturi, pescarilor care folosesc boilies atat pentru nadire cat si ca momeala.
Nu putem trage o concluzie ferma ca boiliesul este intotdeauna net superior porumbului, de exemplu. Sunt extrem de multe situatii care ar contrazice o astfel de afirmatie. Si ca sa fiu foarte sincer, la fiecare pescuit am pe langa boilies intotdeauna si cateva kg de porumb. Am trait momente in care porumbul te poate scoate castigator dar asta nu inseamna ca boiliesul nu poate face asta.
Concluzia este ca avem la dispozitie o gama extrem de mare de nade si momeli si numai indrumarile, imaginatia, sau experienta ne pot ajuta in alegerea corecta.
Vreau sa multumesc pescarilor care au vizitat standul Carping Club. Chiar daca au cumparat ceva sau nu, cu siguranta au avut un motiv sa intre acolo.
Cu siguranta pop-upurile solubile Carping si boiliesul critic echilibrat TzOP-UP GT(Gabi Tomulescu)vor aduce ceva nou in palmaresul fiecarui pescar.

*************

Pentru targul de toamna Gabi Tomulescu va pregateste o surpriza. in nota discordanta cu boiliesul TzOP-UP va aparea un alt boilies de carlig sub denumirea Tzo-BAG care va contine alice de plumb pentru cresterea greutatii si fixarea acestuia mult mai bine pe substrat. Va fi un boilies exclusiv pentru crapoaice mari. :D :D :D :D

*************

va multumesc.



ps: sa nu luati chiar totul in serios.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Avatar utilizator
xdocx
Mesaje: 318
Membru din: Lun Noi 02, 2009 8:19
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: NOUTATI 2012

Mesaj de xdocx »

gabi scrie: Va fi un boilies exclusiv pentru crapoaice mari.
Prinde si de-alea cu 2 picioare de 1100 cm? :oops: :oops: :oops: :oops:
Daniel Spoiala

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “CARPING CLUB”