popescu59 scrie:Nu am mai rezistat si azi am fost pe balta ,cu 2 lansete si 2 undite si spre surprinderea mea am agatat 2 ciortani frumosi la vre-o 3 kg .
Daca ala are trei kile inseamna ca ai mainile cat capacul de canal.
Dar dupa cat te stiu, esti cam pipernicit, deci max un kil are pestisorul.
BClaudiu scrie:Daca ala are trei kile inseamna ca ai mainile cat capacul de canal. Dar dupa cat te stiu, esti cam pipernicit, deci max un kil are pestisorul.
Personajul Popescu - absolut sinistru, dealtfel - este acolitul patronului de la lacul Lazar. Acesta din urma - Sebi pe numele sau - este singurul proprietar de balta din lume care baga plase si se filmeaza facand acest lucru. Vad dati seama ce caracter au astfel de "oameni"!
Personajul popescu nu e sinistru, e un ........... si nu e acolit, e chiar un ............ la sebi.
Eu nu am treaba cu internetul, mai mult baiatul meu, dar am postat un anunt de vanzare cu niste mulinete si pe alt sait a venit el cum ca in Germania sunt nu-s cat mai ieftine, ca atat a dat el aici de la cineva. Degeaba i-au dat niste liste cu preturi pescarii care se pricep in asa ceva, ca el o tinea pe a lui.
Cu alte cuvinte un ..........
Scuzati vorbele, dar chiar m-a enervat aest individ, mai ales ca i-am citit niste postari si m-am lamurit ..........
Post Editat -> Gor965
Va rog sa evitati caracterizarile jignitoare la adresa orcarui utilizator al forumului. Multumesc !
Salut, pe ce balta sa intimplat stilul asta de C&R sa dau zvonul la brasovenii mei sa nu mai mearga acolo la pescuit. Sau sa-si vanda betele si sa-si cumpere plase.
marcfish scrie:Salut, pe ce balta sa intimplat stilul asta de C&R sa dau zvonul la brasovenii mei sa nu mai mearga acolo la pescuit. Sau sa-si vanda betele si sa-si cumpere plase.
sdaniel scrie:Si cand te gandesti ca domnul organizeaza chiar si un concurs acolo .
asa si?vin concursantii si n-are balta peste?cu atat mai bine,poate evitam situatiile cand ne ducem sa reprezentam Romania la cm si nu prindem nici un peste,ca ne-am antrenat pe mv2,puneam un gainatz in carlig si prindeam peste oricum.....
sdaniel scrie:Si cand te gandesti ca domnul organizeaza chiar si un concurs acolo .
asa si?vin concursantii si n-are balta peste?cu atat mai bine,poate evitam situatiile cand ne ducem sa reprezentam Romania la cm si nu prindem nici un peste,ca ne-am antrenat pe mv2,puneam un gainatz in carlig si prindeam peste oricum.....