costum thermo

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: costum thermo

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sorin Ionescu scrie:Da la Gipo la gara,am fost cu un prieten sa-si ia si el.La -10grade intri in el in tricou si chiloti si iti garantez ca nu simti frigul.La pescuit dorm noaptea in el direct pe pat fara sa intru in sacul de dormit.
Misto la el e ca nu fosneste e placut la atingere si-ti protejaza spatele fiind combinezon dar esti trist daca ai probleme cu stomacul. :D
Si pe mine ma intereseaza. Ai cumva si vreun link ? Se pot lua doar pantalonii separat sau trebuie tot costumul luat ?

PS Cred ca la targ o sa-l pot vedea pe viu, am inteles ca vine si Gipo !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

everaldo78

Mesaj de everaldo78 »

eu sunt din constanta.sa vad pe la nea gica pescar daca are ca el este cu gipo.pe net n-am vazut nimic de spre costumul asta.

everaldo78

Mesaj de everaldo78 »

poti sa-mi spui ce model de hart este?am fost azi pe la gipo in constanta si nu aveau costume hart dar au avut si aduc pe comanda.cica au avut unul model''antarctica'' dar era 12 milioane. :shock:

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

Pe eticheta din pacate scrie doar HART. Am atasat o poza,poate te lamuresti.
@Vladut
Cred ca il stii,il folosesc cand merg iarna cu salupa ca nu se simte deloc vantul prin el,daca nu ma insel l-am avut si in delta la mila23 anul trecut.
S-ar putea sa existe si varianta pantalon+geaca......eu am varianta combinezon,tine mai bine la spate.Incredibil de calduros,are nu stiu ce material pe interior care nu-i permite caldurii sa iasa daca ai toate fermoarele de aerisire inchise.
Fişiere ataşate
Cu ajutoare la sinistrati.
Cu ajutoare la sinistrati.
costum hart.jpg (203.21 KiB) Vizualizat de 1636 ori
Campion National 2011

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Liviu Bulbucan

Mesaj de Liviu Bulbucan »

Si eu amclothing bundle de la Trakker si pijamalele thermo, si sunt f multumit de ele. Le recomand.
PB: 30,85 Kg crap comun, 29,20 Kg crap oglinda!!!

everaldo78

Mesaj de everaldo78 »

mai astept pareri

cristiand

Mesaj de cristiand »

Nash Zero Tolerance Second Skin il pot recomanda ca si 'underwear'. eu dorm in el si nu am nicio problema in sacul de dormit. poti sa iesi direct in el afara chiar si la temperaturi joase pentru a intepa si eventual pana la finalul drilului daca nu e cineva sa te ajute cu o geaca.
ieri am achizitionat un costum Chub Vantage si la prima impresie sunt multumit de el. materialul pare cam prea finut pentru gusturile si tavaleala la care am sa-l supun dar de aici si avantajul ca are o greutate redusa si ai mobilitate in el. nu stiu cum se prezinta la frig sau ploaie dar pantalonii sunt destul de inalti pentru a acoperi spatele, toate fermoarele sunt dublate pentru a evita pierderile de caldura. ca si minus si nu inteleg de ce multe geci au problema asta: buzunarele de jos in care practic ai putea sa iti incalzesti mainile cand stai degeaba nu sunt captusite cu nimic ci doar 2 straturi de fas.
BARICADA CARP CLUB
(part-time)

everaldo78

Mesaj de everaldo78 »

din pacate s-au desfiintat majoritatea magazinelor Gipo ca vroiam neaparat sa-mi iau combinezonul de la HART. :( .Stiti pe cineva care aduce imbracaminte de la firma HART?

Catalin Bujita

Mesaj de Catalin Bujita »

Am un costum Formax (geaca si pantaloni) pe care nu l-as da pe nimic, am dormit in scaun la -7 grade, nu se uda la ploaie, nu te incomodeaza in miscari, este pentru vanatori si nici nu fasneste, toate "iesirile" (ma refer la maini si picioare) sunt etanse, la geaca ai gluga si mansete de neopren care-ti lasa doar degetele libere. Recomand din toata inima, pretul a fost in jur de 500 ron acum 2 ani. Mi-am mai luat tot de la Formax sosete de neopren si nu am nici o problema.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”