Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Madalin007 scrie:Popescule,Mircea Gheran are mai multe zile pe balta decat ai tu pe asfaltpetre iulian scrie:popescu59 scrie:Mircea Gheran am inteles ca este un pescar de rind la fel ca mine![]()
,chiar nu mai exista pic de bun simt prin *TR!!!!!
* TELEORMAN
Daca in atata amar de vreme, cu 5/7 zile pe balta n-ai invatat tainele pescuitului io zic sa te apuci de altceva.popescu59 scrie: CA EU NU VREAU ALTCEVA DECIT SA INVAT DIN TAINELE PESCUITULUI si nu imi este rusine sa recunosc ca sunt incepator ,
Ok.RectificAlbert scrie:Daca in atata amar de vreme, cu 5/7 zile pe balta n-ai invatat tainele pescuitului io zic sa te apuci de altceva.popescu59 scrie: CA EU NU VREAU ALTCEVA DECIT SA INVAT DIN TAINELE PESCUITULUI si nu imi este rusine sa recunosc ca sunt incepator ,
&
darrrrrrrrrrrrrrrr ce este greu de inteles trebuie sa explic fiecarui in parte ca vreau sa imi perfectionez stilul? Ca vreau sa pescuiesc si eu la aruncat din mina.
Navomodelism, de exemplu
Sa fii sanatos.popescu59 scrie: AAAAAAA DA INVIDIE SE NUMESTE .
Din pacate n-o fac.Nu inteleg de ce da' nah, nu-i treaba mea.Mi-ar place sa fie ca si la spining unde fiecare concurent da detalii despre lansete, mulinete fire, etc. da' nu-i cazul.Cind scriu campionii de pe aici ca au cutare scule
Te rog, nu..nu-mi da sfaturiCel mai bun sfat..
E liber la discutii, tu te bagi aiurea-n restulpopescu59 scrie: Nu te supara ai citit anuntul topicului la care te-ai bagat in seama ???
In sfarsit te-ai prins.Ma bucur ca nu m-am inselat, indrumandu-ti pasii spre adevarata vocatie.popescu59 scrie:Aici se poarta o discutie despre ... navomodelism ,