vreau o reteta de boilisuri

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Da ,as e ! Eu sunt Yeti, fiul lui Rosiorul Cornel, zis si Titanicul !
Pe mine ma stie toata lumea sunt vedeta ! Si seman leit cu Tata Rosior. In unele locuri mi se zice si Big Foot, Tata am inteles ca nu prea mai poate. :D Iuda e sluga mea, eu l-am pus sa-l ridice in slavi pe Tata si sa-l pupe-n popou, ca el fiind batran si gras nu prea mai ajunge cu mana sa se stearga dupa ce se caca.
Sunt de acord sa fiu seful APCR voi face multe lucruri care vor ramane in analele istoriei, asta cu conditia ca si istoria sa vrea anal.
Imi voi incepe domnia tragandu-l pe Iuda in teapa in public, asa cum trebuia sa se intample acum 2000 de ani. Pe urma voi desfinta toate baltiile si voi arde fantaniile.Apoi ma omor. :D

cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

:lol: :lol: :lol:
Asta e . Mai am un fiu. :lol:
Dar nu ne-am mai vazut de mult, pt. ca mai pot si nu mai sunt gras. Am slabit 23 de kg ca sa ramin in vina.
Acum chiar am o problema. :lol: Pe cine las la sefia APCR? Si daca mai apar vreo 2-3 fii? :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

:shock: :shock: :shock:
chestia aia cu slabitul e tare de tot. fac cinste la vraja marii oricand pentru reteta :lol: PE BUNE, vreau si eu :!:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

DD

Mesaj de DD »

Astazi am trecut pe DN3 prin Tamadau. Dupa masina cu doua containere pe care scria "Transport peste viu" ce cobora din DN3 spre balta sa inteleg ca Victor Oana aduce prospatura in balta. Pacat ca nu aduce si alta prospatura. :)
Asta ca o strategie de viitor. Sa vezi atunci ce de fii :)
Dorin Cruceru
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”