Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Nu e clasamentu final inca poate reusesteDan Andrei scrie:Felicitari castigatorilor !!! Ce ghinion a avut Dan un singur peste al clasa pe locul 2.........dar asta este viata

Daca pestele ar fi peste 3 kg termina pe 1.Dan Andrei scrie:Felicitari castigatorilor !!! Ce ghinion a avut Dan un singur peste al clasa pe locul 2.........dar asta este viata

termina pe 2 iulian petre castiga cu un peste ajunge pe locul 5 din ce vad eu si are 1-1-5 pe cand iulian petre 2-3-1claudiupascu scrie:Daca pestele ar fi peste 3 kg termina pe 1.Dan Andrei scrie:Felicitari castigatorilor !!! Ce ghinion a avut Dan un singur peste al clasa pe locul 2.........dar asta este viata
doar daca iulian termina pe 2 pe sectorclaudiupascu scrie:Daca pestele ar fi peste 3 kg termina pe 1.Dan Andrei scrie:Felicitari castigatorilor !!! Ce ghinion a avut Dan un singur peste al clasa pe locul 2.........dar asta este viata

inca putin.....iar ati rupt tot!!!!respectele mele baietilor!jos palaria in fata lor!
  inca putin.....iar ati rupt tot!!!!respectele mele baietilor!jos palaria in fata lor!