Cel mai bun (folositor) forum ???

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Din punct de vedere al informatiilor despre echipamente, nada, balti, tehnica

Crapmania.ro
84
63%
Crap.ro
11
8%
Infopescar.ro
23
17%
Crapnews.ro
15
11%

Voturi totale: 133

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Re: Cel mai bun (folositor) forum ???

Mesaj de Dan Mateianu »

Crapmania.ro pregateste multe suprize, multe sectiuni noi pe prima pagina www.crapmania.ro. O parte din ele pe 1 mai 2012.

PS: pe claudiue n-o sa-l multumim niciodata, oricum. Eu m-am resemnat :P

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Jalnic :lol: :lol:[/quote]
Nu pricep...ce-i jalnic ? Ce-am scris eu sau clasamentul ?[/quote]
Il parafrazam pe colegul de mai sus :)
De fapt jalnic(ã) mi se pare comparatia asta: mere cu pere. pescuitul.ro/magazine-on-line-cu-siteuri cu crapmania.ro...
La fel mi se pare jalnic(ã) logica din enuntul asta:"se doreste a fi numarul 1 in informarea privind pescuitul crapului, dar percepe taxe pt postarea de concurs ". Ce are informarea cu concursu', magazinu' sau balta?
In fine, forumul si siteul crapmania.ro au crescut binisor in ultimii ani..sa speram ca va continua in acelasi ritm si..stil. :)[/quote]
Poti totusi sa fi mai explicit?
Urban culture.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

miyagi scrie: Poti totusi sa fi mai explicit?
Ce nu intelegi, mai exact? :)

claudiue

Mesaj de claudiue »

Mai nimic din ce mi-am combatut mie ideea...
Argumentele mai exact!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

claudiue scrie:Mai nimic din ce mi-am combatut mie ideea...
Argumentele mai exact!
Oke.Desenam.
1.Magazinele care au si forum vor avea trafic mai mare decat un forum simplu.La fel, un forum care accepta discutii despre orice va avea trafic mai mare decat unul de nisa.
Ca sa intelegi e ca si cum face Tolontan cand zice ca are blog smecher.Normal ca-l are,e legat de-un ziar.Un blog simplu n-are cum sa concureze cu unul "tractat" de-un ziar sau/si o televiziune.Cam asa si cu Crapmania.
2. "se doreste a fi numarul 1 in informarea privind pescuitul crapului, dar percepe taxe pt postarea de concurs"
Asta ti se pare tie jalnic.Mie mi se pare normal.Daca ar percepe taxe pe raspunsurile date pe topicurile..tehnice as fi de acord cu tine.Oamenii au facut o regula: vrei promovare-platesti.E normal.Cine vrea plateste cine nu...nu :)

Alte nelamuriri?

claudiue

Mesaj de claudiue »

Vezi ca nu vorbesti cu popescu59 deci nu ma lua cu desenam!

Am scris ca mi se are normal sa se perceapa taxe pe anunturile de concurs pt ca se castiga f mult bani din organizarea lor...bani destul de neimpozitati.

In rest, sa nu poti pune un link cand vrei sa exemplifici ceva...daca tie ti se pare normal problema ta. Mie nu.

In alta ordine de idei, ia arhiva la mana si uita-te acum 3-4-5 ani ce oameni postau pe aici si ce postau! Acum te delectezi cu popescu59...
80 % dintre ei nu mai intra , sau intra si nu scriu nimic... De ce?
Nu ai avea oare ce citi de la un Pavlovici de exemplu? ( un exemplu aleator , primul care mi-a venit in minte).

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

claudiue scrie: Nu ai avea oare ce citi de la un Pavlovici de exemplu? ( un exemplu aleator , primul care mi-a venit in minte).
Asta cam asa e.

Daca se vrea site-ul nr 1 de crap cred ca ar trebui sa se discute mai mult din punct de vedere tehnic (nada, echipament, abordare balti, etc.) . Din pacate se promoveaza uitilizatori precum Popescu59 si atunci normal ca aceste lucruri cad in planul al doilea.
Crapmania este un fel de PRO TV (adica super accesat) dar care face aceasi gresala ca si ProTV-ul la stiri : "Buna ziua doamnelor si domnilor. Astazi 5 oameni au fost omorati cu bestialitate..... Un tata si-a ucis cei 3 copii apoi s-a spanzurat..... O femeie si-a dat foc in fata primariei din Iasi....etc " Si nu auzi nimic despre lucrurile pozitive, despre oameni care au facut ceva si care ar merita promovati la TV. Cam asa si cu forumul nostru, din pacate.

Ca sa ii raspund lui Claudiu, cred ca acest forum ar avea de catigat avandu-l membru pe un pescar ca si Vlad Pavlovici, dar se pare ca trebuie sa ne multumim cu Popescu59 si cu somnii lui. :D
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

claudiue scrie:Vezi ca nu vorbesti cu popescu59 deci nu ma lua cu desenam!

Am scris ca mi se are normal sa se perceapa taxe pe anunturile de concurs pt ca se castiga f mult bani din organizarea lor...bani destul de neimpozitati.
Ok, aici am inteles eu aiurea, scuze.
In rest, sa nu poti pune un link cand vrei sa exemplifici ceva...daca tie ti se pare normal problema ta. Mie nu.
Ba poti sa pui ce link vrei tu atat timp cat respecti regulile.Nu prea vad cum ai putea incalca regulamentul forumului indiferent ce-ai vrea sa explici.
In alta ordine de idei, ia arhiva la mana si uita-te acum 3-4-5 ani ce oameni postau pe aici si ce postau! Acum te delectezi cu popescu59...
80 % dintre ei nu mai intra , sau intra si nu scriu nimic... De ce?
Nu ai avea oare ce citi de la un Pavlovici de exemplu? ( un exemplu aleator , primul care mi-a venit in minte).
Stiu ce se scria/discuta si acum 5 ani si acum.Si atunci si acum sunt useri seriosi care scriu on-topic.La fel, erau si atunci bufoni ca si acum.Selectie "naturala".
De ce nu scrie Pavlovici aici?E alegerea lui.Din ce vad eu, nu (prea) mai scrie pe niciun forum.
E putin deplasat numele lui dat ca exemplu avand in vedere ca e printre primii care a inteles ca se pot..monetiza cunostintele si talentul la scris.Pe langa asta nu cred ca daca i-ai scris pe privat sau pe mail nu ti-a raspuns.
Una peste alta e cel mai complet forum dedicat pescuitului la crap.Am reactionat la comentariile tale deoarece termenul jalnic mi s-a parut deplasat.
@ Lucian .sa zicem ca e asa cum zici dar la PRO TV , pe langa stirile alea de kkt, mai vezi cele mai bune emisiuni de divertisment, cele mai noi filme.Nu degeaba e nr.1. Si la TV si pe net tu alegi unde te uiti, pe cine citesti si cu cine vorbesti.
Una peste alta prefer PRO TV in loc de lanterna123, otv sau tv soncuta-mare :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Il avem si pe Popescu Coco (de la Carpdiscount)... :D

@claudiu

Te asigur ca nu se castiga asa de multi bani din organizarea de concursuri sportive de pescuit...... si la fel te asigur ca sunt cluburi sportive care au in contabilitate destule acte care sa demonstreze ca totul se desfasoara legal.
Iar in toata mass-media afla ca publicitatea se plateste..... asa ca nu inteleg unde este problema ! :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

[quote="Vladut Mateianu"]Il avem si pe Popescu Coco (de la Carpdiscount)... :D
quote]

Da, dar Coco nu stie sa prinda somn de 38 de kg :D
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food