PS: pe claudiue n-o sa-l multumim niciodata, oricum. Eu m-am resemnat

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ce nu intelegi, mai exact?miyagi scrie: Poti totusi sa fi mai explicit?
Oke.Desenam.claudiue scrie:Mai nimic din ce mi-am combatut mie ideea...
Argumentele mai exact!
Asta cam asa e.claudiue scrie: Nu ai avea oare ce citi de la un Pavlovici de exemplu? ( un exemplu aleator , primul care mi-a venit in minte).
Ok, aici am inteles eu aiurea, scuze.claudiue scrie:Vezi ca nu vorbesti cu popescu59 deci nu ma lua cu desenam!
Am scris ca mi se are normal sa se perceapa taxe pe anunturile de concurs pt ca se castiga f mult bani din organizarea lor...bani destul de neimpozitati.
Ba poti sa pui ce link vrei tu atat timp cat respecti regulile.Nu prea vad cum ai putea incalca regulamentul forumului indiferent ce-ai vrea sa explici.In rest, sa nu poti pune un link cand vrei sa exemplifici ceva...daca tie ti se pare normal problema ta. Mie nu.
Stiu ce se scria/discuta si acum 5 ani si acum.Si atunci si acum sunt useri seriosi care scriu on-topic.La fel, erau si atunci bufoni ca si acum.Selectie "naturala".In alta ordine de idei, ia arhiva la mana si uita-te acum 3-4-5 ani ce oameni postau pe aici si ce postau! Acum te delectezi cu popescu59...
80 % dintre ei nu mai intra , sau intra si nu scriu nimic... De ce?
Nu ai avea oare ce citi de la un Pavlovici de exemplu? ( un exemplu aleator , primul care mi-a venit in minte).