Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
balta Baciu e moarta.mai degraba mai mergi 5km pana la Vlahi si incerci acolo.balta e superba,are stuf de jur imprejur si accesul se face doar cu barca,pe niste pontoane aflate in mijlocul baltii.problema mare e ca balta e foarte mare,undeva la 150-180h de luciu de apa si doar vre-o 20-30 de pontoane,nu prea ai cum sa faci partide lungi pentru ca nu ai unde sa campezi langa scule si sunt zile cand nu prinzi nimic.peste nu prea am auzit sa se fi prins crap comun insa are mult amur mare.tot acolo am prins si primul si singurul lin pe care l-am vazut pana acum.Madalin007 scrie:De Rasova ce stiti baieti?
Dumi,eu am prins mult ten si romanesc pe canale(cel pe dreapta mai ingust si cel din stanga mai lat care are si cate pontoane),la alea ma refeream daca stie cineva ceva,lin am prins vreo 10 buc. pe care le-am eliberat imediat.DumiD scrie:balta Baciu e moarta.mai degraba mai mergi 5km pana la Vlahi si incerci acolo.balta e superba,are stuf de jur imprejur si accesul se face doar cu barca,pe niste pontoane aflate in mijlocul baltii.problema mare e ca balta e foarte mare,undeva la 150-180h de luciu de apa si doar vre-o 20-30 de pontoane,nu prea ai cum sa faci partide lungi pentru ca nu ai unde sa campezi langa scule si sunt zile cand nu prinzi nimic.peste nu prea am auzit sa se fi prins crap comun insa are mult amur mare.tot acolo am prins si primul si singurul lin pe care l-am vazut pana acum.Madalin007 scrie:De Rasova ce stiti baieti?