Moderator: Victoras Petcu
doi oameni aceeasi pestiMadalin 88 scrie:Ieri am fost la o partida scurta de 12 ore pe MV2.In ciuda faptului ca mai toata ziua a batut vantul ..a fost o partida frumoasa...A mancat mai mult la plastice si foarte putin a intrat si la solubila , am stat pe standul 23...de apreciat curatenia care este pe balta,amenajarea locurilor de pescuit si cantitatea mare de peste ..si ptr domnul petcu ca o mica sugestie ..spunetii va rog domnului care incaseaza taxa sa fie putin mai moale la vorba .Felicitari ptr frumoasa balta pe o aveti...poze in curand
gabi scrie:@ Victor Petcu
s-a rezolvat...
M.V. 2 - balta care mi-a adus cele mai frumoase 2 rezultate din cariera de pana acum dar si cea mai mare dezamagire , smulgandu-mi lacrimi pe care nu le-am mai varsat decat atunci cand l-am pierdut pe tata.
Felicitari castigatorilor, dar si echipei de pe locul 2 pentru munca depusa. Va asteptam la vara sa iasa ceva frumos.
daca tu poti spune ca e mai greu sa prinzi 1065 kg in 72 ore /28 de echipe / echipe de 3 pescari, decat intr-un concurs cu 12-13echipe /72 ore/ / echipe de 2 pescari, eu iti pun cu siguranta ca e foarte greu sa prinzi in 72 ore 1249 kg, vara la peste 40 grade / echipa de 2 pescari chiar daca esti singur pe balta.
nu am putut sa trec inofensiv peste afirmatia ta. dar e parerea ta pe care nu pot sa o respect...