Off Topic reloaded - Concurs balta Lazar

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
lii3000

Re: CUPA UNIVERSUL PESCARULUI editia 1

Mesaj de lii3000 »

Poate un concurs cu doua clasamente:
Cantitate (la peste)
Calitate (la gratare)

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de popescu59 »

Dl THL de ce nu spuneti cind ati facut dv concursul pe Lazar avea balta peste ???
S-au avea doar sticlele de vin consumate de cite ori ati fost acolo , sa nu mai spun despre gratare.
Cind ati inghesuit 25 de pescari de elita pe 15 locuri cum a fost??
AVEA BALTA PESTE sau va interesat doar profitul???
Cind nu ati mai stiut cum sa va scuzati in fata la toata lumea dupa ce le-ati luat banii ,
Atunci nu stiati ca Lazar nu are peste ????
Ce faceti pentru bani .

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Fratilor omul spune numai si numai ce ii convine , a fost pe balta LAZAR DE N ori s-a ospatat sa infruptat din gratarele pe care a cum le blameaza a facut concurs cu 25 de pescari renumiti pe 15 locuri a pus 3 echipe pe 10 m .
Il intreb daca erea asa cum sustine ca balta LAZAR nu avea peste de ce a mai facut acel concurs in care s-a facut de tot risul???
Cum le-a venit acelor pescari nu vreau sa dau nume fiindca este jenant a fost la acel concurs toata crema si cit peste credeti ca au prins ???
Locul 1- 30 de kg cum s-au simtit acei oameni care ia adus la acel concurs in conjuctra cind omul stia ca balta nu are peste???
Ia placut cind a incasat o traista cu bani .
Si hai sa va spun ADEVARUL , THL a organizat acel concurs pe balta Lazar cu 25 de inscrisi si nu a PLATIT NIMIC PENTRU BALTA .
Tot ce a incasat au fost in buzunarele dumnealui .
Si mai are pretentia ca balta LAZAR ii este datoare , mai mare risul .

THL

Mesaj de THL »

popescu59 scrie:Dl THL de ce nu spuneti cind ati facut dv concursul pe Lazar avea balta peste ???
S-au avea doar sticlele de vin consumate de cite ori ati fost acolo , sa nu mai spun despre gratare.
Cind ati inghesuit 25 de pescari de elita pe 15 locuri cum a fost??
AVEA BALTA PESTE sau va interesat doar profitul???
Cind nu ati mai stiut cum sa va scuzati in fata la toata lumea dupa ce le-ati luat banii ,
Atunci nu stiati ca Lazar nu are peste ????
Ce faceti pentru bani .
Nu prea am motive sa ma justific in fata unui ........ si a unui braconier, dar hai s-o fac si p-asta.
1. In primavara, cand am discutat organizarea concursului, balta avea peste, marturie stau si emisiunile facute acolo, alaturi de pescari de marca precum Coco Popescu, Claudiu Popa (Claumar), Doru Croc, Mosharu etc.
2. Avea vin destul, dovada stau cei 150 de litri cu care am sponsorizat eu concursul si pe care l-am dat tuturor echipelor participante.
3. Au fost 22 de locuri (nu 25, dar se pare ca sunteti repetent si la matematica, nu numai la romana) pe care - absolut corect - le-am calculat gresit. Tocmai din aceasta cauza mi-am cerut scuze, asa cum era si normal.
4. In toamna am aflat cu ce se ocupa "onorabilul" Sebi vara aproape in fiecare noapte, cand baga plase si vindea pestele din balta pentru ca intrase in cacat cu afacerile "domniei sale", printre care o investitie falimentara de 25.000 euro intr-un bar satesc, dovada clara a cat de mare om de afaceri este.
Asa cum am mai spus, cine se aseamana se aduna, iar tipul dvs de discurs - blamat de 99% din cei care scriu pe acest forum - este unul care tradeaza ca in spatele tastaturii se afla un ............, un "............." care nu a avut jucarii cand a fost mic. ..........!

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

AMR: Cca. 5780 membri Crapmania cu care sa se incaiere Popescu. :lol:
When nothing is sure, everything is possible.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

THL scrie: Am promovat balta atat timp cat a avut peste in ea si patronul a respectat o intelegere. Cand si-a batut joc de cuvantul propriu si a inceput sa bage plase si sa scoata pestele, am renuntat la colaborarea cu el.
Corect.
Cat despre Pleasa, te invit sa pescuiesti acolo si sa-mi spui ce parere ai. Bine, asta daca esti pescar si nu clona, normal.
Asa ma invitai si la balta Lazar, asta pana cand bla-bla-bla. Vazand istoricul recomandarilor/promovarilor tale prefer sa zic pas la Pleasa :) Despre paranoia ta cu clonele nu comentez..fiecare cu piticii lui.
In link-ul pus de tine se vede o postare de-a lui Coco Popescu, de la CarpDiscount... si el mintea sau era platit?
Era o pagina de forum in care tu laudai balta in cauza inclusiv cu..poze de pe pescuitul.ro Cum ziceam, cand da cu plus ne dam peste cap sa fie bine :lol:

Sa intelegi ce-am vrut eu sa-ti spun: de ce ai intervenit pe topicul asta?Ai participat?Ai vreo treaba cu organizarea lui? Cu ce te-a deranjat agapa facuta de Popescu?
Au fost niste oameni care au participat.Nu-i vad sa comenteze p-aci. Lasa-i sa se bucure de cupe, ciortani si ce-au mai facu ei acolo.

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

cea mai buna scrie:AMR: Cca. 5780 membri Crapmania cu care sa se incaiere Popescu. :lol:

LIKE

THL

Mesaj de THL »

Albert scrie:Vazand istoricul recomandarilor/promovarilor tale prefer sa zic pas la Pleasa
Pai cred ca tu zici "pas" pescuitului in general, asa ca nu mai am ce comenta.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

THL scrie:
Albert scrie:Vazand istoricul recomandarilor/promovarilor tale prefer sa zic pas la Pleasa
Pai cred ca tu zici "pas" pescuitului in general, asa ca nu mai am ce comenta.
Crezi prost da' nah, m-am obisnuit :lol:
Ma bucur, totusi, ca ai inteles ce ti-am zis si, in loc sa mai porcaresti "concursul", incerci sa-mi dai mie la gioale :lol:

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

THL scrie:"Rabdarea este calitatea oamenilor inteligenti" - a spus un mare filosof (va las pe dvs sa descoperiti care!). Partida de pescuit de la Benga, la care va referiti, este impartita in doua: ieri a fost episodul I - cu Radu Dascalescu in prim-plan si urmeaza partea a doua, unde veti vedea ce si cat am prins eu. Vad ca ma urmariti, ceea ce este un lucru foarte bun, dar observ ca nu prea intelegeti nimic din ceea ce vedeti, ceea ce devine de inteles in conditiile in care va definiti a fi un "no name" in pescuit (fineturi la pescuitul crapului prezint de vreo doua luni, insa...). Cat despre "sfaturile dvs", tineti-le pentru propria persoana, aveti mai multa nevoie de ele decat oricine!
Oho, deja se observa la dumneavoastra ca a scazut putin infatuarea in ale culturii, dar zau asa, cunosc multi oameni care au o rabdare de invidiat si totusi, stau prost cu inteligenta. Rabdarea este intr-adevar o virtute, dar o poate avea oricine, asa ca filosoful de care pomeneati, cred ca se insala :o
Imi pare rau ca ati luat in serios gluma cu "no name-ul", motiv pentru care va rog sa ma credeti ca nu eu am nevoie de sfaturile acelea.
Astept cu nerabdare emisiunea viitoare, mai ales ca dati impresia unui virtuoz in ale pescuitului :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”