Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu prea am motive sa ma justific in fata unui ........ si a unui braconier, dar hai s-o fac si p-asta.popescu59 scrie:Dl THL de ce nu spuneti cind ati facut dv concursul pe Lazar avea balta peste ???
S-au avea doar sticlele de vin consumate de cite ori ati fost acolo , sa nu mai spun despre gratare.
Cind ati inghesuit 25 de pescari de elita pe 15 locuri cum a fost??
AVEA BALTA PESTE sau va interesat doar profitul???
Cind nu ati mai stiut cum sa va scuzati in fata la toata lumea dupa ce le-ati luat banii ,
Atunci nu stiati ca Lazar nu are peste ????
Ce faceti pentru bani .
Corect.THL scrie: Am promovat balta atat timp cat a avut peste in ea si patronul a respectat o intelegere. Cand si-a batut joc de cuvantul propriu si a inceput sa bage plase si sa scoata pestele, am renuntat la colaborarea cu el.
Asa ma invitai si la balta Lazar, asta pana cand bla-bla-bla. Vazand istoricul recomandarilor/promovarilor tale prefer sa zic pas la PleasaCat despre Pleasa, te invit sa pescuiesti acolo si sa-mi spui ce parere ai. Bine, asta daca esti pescar si nu clona, normal.
Era o pagina de forum in care tu laudai balta in cauza inclusiv cu..poze de pe pescuitul.ro Cum ziceam, cand da cu plus ne dam peste cap sa fie bineIn link-ul pus de tine se vede o postare de-a lui Coco Popescu, de la CarpDiscount... si el mintea sau era platit?
cea mai buna scrie:AMR: Cca. 5780 membri Crapmania cu care sa se incaiere Popescu.
Pai cred ca tu zici "pas" pescuitului in general, asa ca nu mai am ce comenta.Albert scrie:Vazand istoricul recomandarilor/promovarilor tale prefer sa zic pas la Pleasa
Crezi prost da' nah, m-am obisnuitTHL scrie:Pai cred ca tu zici "pas" pescuitului in general, asa ca nu mai am ce comenta.Albert scrie:Vazand istoricul recomandarilor/promovarilor tale prefer sa zic pas la Pleasa
Oho, deja se observa la dumneavoastra ca a scazut putin infatuarea in ale culturii, dar zau asa, cunosc multi oameni care au o rabdare de invidiat si totusi, stau prost cu inteligenta. Rabdarea este intr-adevar o virtute, dar o poate avea oricine, asa ca filosoful de care pomeneati, cred ca se insalaTHL scrie:"Rabdarea este calitatea oamenilor inteligenti" - a spus un mare filosof (va las pe dvs sa descoperiti care!). Partida de pescuit de la Benga, la care va referiti, este impartita in doua: ieri a fost episodul I - cu Radu Dascalescu in prim-plan si urmeaza partea a doua, unde veti vedea ce si cat am prins eu. Vad ca ma urmariti, ceea ce este un lucru foarte bun, dar observ ca nu prea intelegeti nimic din ceea ce vedeti, ceea ce devine de inteles in conditiile in care va definiti a fi un "no name" in pescuit (fineturi la pescuitul crapului prezint de vreo doua luni, insa...). Cat despre "sfaturile dvs", tineti-le pentru propria persoana, aveti mai multa nevoie de ele decat oricine!