tot pentru relaxare in confort faci si postarile astea de 70 de randuri in care il faci varza pe THL?popescu59 scrie: (...) relaxarea in cit mai mult confort este eticheta mea.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
tot pentru relaxare in confort faci si postarile astea de 70 de randuri in care il faci varza pe THL?popescu59 scrie: (...) relaxarea in cit mai mult confort este eticheta mea.
Daca nu ai nicio legatura su balta si cu patronu, ce draq ne omori atat cu ea si sari la razboi cu oricine zice ceva de ea?popescu59 scrie:Eu rog inca o data sa ma lase in pace si sa isi rezolve personal problemele care le are cu SEBI , sunt problemele lor si numai ale lor .
.
.........., ia citeste aici si minuneaza-te! Poate iti tragi si abacul mai aproape sa faci singur calculele ..........!popescu59 scrie:THL, spune cum ai bagat 200 de mil lei in buzubare de le acel faimos concurs cum ti-ai pacalit prietenii si amici de pescuit si i-ai asezat 3 echipe pe 10 m numai si numai sa te imbuibezi dincei peste 200 de mil de lei.
Esti in stare sa aduni sau te ajuta cineva din familie? Adauga la asta cupele, diplomele, vinul, sistemele GPS, arbitrii si vezi cat face totalul. Numai gheata am adus din banii stransi de peste 300 lei! Imparte pe urma la 2 - jumatate a primit "Coco" Popescu - si o sa vezi cat am castigat eu ...........coco carpdiscount scrie:LOCATIA : BALTA LAZAR ALEXANDRIA
ORGANIZATOR : MINCINOSII SI CARP DISCOUNT.RO
PERIOADA :14-17 IULIE 2011
TAXA : 900 lei/echipa 2 SAU 3 pescari cu drepturi depline
LOCURI :22
CLASAMENTUL SE FACE NUMAI LA CANTITATE. CAPTURA COMPETITIEI SE PREMIAZA SEPARAT.
LOC 1 5000 lei
Loc 2 3000 lei
Loc 3 1500 lei
Captura : 1500 lei.