Off Topic reloaded - Concurs balta Lazar

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Off Topic reloaded - Concurs balta Lazar

Mesaj de andrei vladeanu »

popescu59 scrie: (...) relaxarea in cit mai mult confort este eticheta mea.
tot pentru relaxare in confort faci si postarile astea de 70 de randuri in care il faci varza pe THL?
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

apropos de pescuit , mananca stiuca tare de tot in delta , am venit ieri si plec maine inapoi , din pacate nu merge cu rulota acolo , trebuie trecuta barca peste plauri , este noroi si uneori ploua !!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Dl Vladeanu si dv ati inteles gresit totul. Pe mine nu ma intereseaza ce datorii are THL si Sebi si de aceea il tot rog sa ma lase in pace sa nu ma mai confunde pe mine cu Sebi , daca eu am vre-o datorie la THL sau alcineva il rog sa imi spuna aici. Dar de la simplu fapt ca am promovat un concurs pe o balta sa ma jigneasca si sa ma faca jeg e cu totul altceva . Eu nu am spus acolo decit cea ce pretinde THL pentru emisiunile facute de el si asta fiindca se tot lega de mine in loc sa discute si sa isi rezolve problemele cu cel care ii datoreaza cea ce sustine el .
Si peste toate astea dumneavostra va place vocabularul folosit de un asemnea intelectual ca THL ?
Eu rog inca o data sa ma lase in pace si sa isi rezolve personal problemele care le are cu SEBI , sunt problemele lor si numai ale lor .
Are destule cai prin care poate sa isi recupereze ce considera el ca ii datoreaza Sebi , nu sa scrie in postarile mele . Sa deschida un topic si sa scrie tot ce are pe suflet despre balta Lazar si despre Sebi fiindca orice litigiu dintre ei trebuie rezolvat de ei personal si nu de alte persoane .

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Dl Crist y cred ca ati observat cea ce scriu si alti colegi , va cam place polemica .
Eu personal am rugat frumos pe cei care nu doresc sa nu intre cu mine in polemici sa nu mai scrie unde am scris eu si astfel ma ignora si nu ii mai doare capul.
Simplu si la obiect , am mai spus niciodata nu voi scrie in vre-un subiect care ma depaseste . Toate polemicile facute aici au fost despre balta Lazar si de multe persoane care nu au calcat pe acea balta , dar sunt amci cu THL si trebuie sa il sustina .
Ati vazut cumva vre-o postare in care eu recomand ceva ace ceva fir ceva nada sau chestii de genul asta ? Nu are cum unde nu ma pricep nu fac discutii , poate doar sa primesc vre-un sfat in rest sunt un umil incepator si caut sa invat cit mai multe despre pescuit .

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ popescu

nu este suspect faptul ca esti luat de atata lume in colimator ?? chiar nu realizezi ca nu prea te regaseti pe aici ??
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

xdocx

Mesaj de xdocx »

Proverbe românești
Cand doi iti spun ca esti beat du-te si te culca.
Daniel Spoiala

claudiue

Mesaj de claudiue »

popescu59 scrie:Eu rog inca o data sa ma lase in pace si sa isi rezolve personal problemele care le are cu SEBI , sunt problemele lor si numai ale lor .
.
Daca nu ai nicio legatura su balta si cu patronu, ce draq ne omori atat cu ea si sari la razboi cu oricine zice ceva de ea?
Ne cam insulti inteligenta daca tu consideri ca si credem ceva din ce spui.

Cea mai mare problema apare din faptul ca ai dat niste bani forumului si ti se permit mult prea multe....

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

cuvintele jignitoare au fost sterse, va rog sa nu mai folositi astfel de limbaj. Multumesc.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Singura problema care ma leaga de aceasta balta este ca am prins destul peste si destul de mare si mai ales ca mi s-a aratat respect pentru banii platiti la abonament , in rest nu ma intereseaza datoriile si problemele pe care la are administratorul cu THL .
Din aceste 2 motive sustin acesta balta si retineti nu sustin administratorul sustin Balata fiindca pe acesta balta am prins si prind in continuare destul peste. Cind vad ca scriu foarte multi despre acesta balta si nici macar nu au calcat o data pe ea cum sa nu intrii in polemici . Sa scrie despre acesta balta cei care au fost au pescuit pe ea nu cei care sustin cea ce a scris THL.Si THL a scris destule texte frumoase despre balta Lazar atunci cind isi primea darul , cum nu a mai primit darul pac cu balta Lazar la groapa.
Si automat sustinatorii lui scriu si ei fara ca macar sa stie cum arata balta unde este situata sau sa fi calcat vreodata pe ea.
Domnului cu proverbul despre betivani il anunt ca nu consum alcol si deoarece nu stiu cum este sa fii beat nu am cum sa ii urmez sfatul.Oricum ii recomand ca aceste sfaturi sa le predea prietenilor si amicilor dumnealui sa ma lase ca imi port sigur de grije.
Dl Claudiue daca iti insult inteligenta ce cauti sa intrii in polemici cu mine ? Si inca ceva ai calcat vreodata pe balta Lazar? Daca ai fi calcat pe acesta balta nu ai mai fi scris pe acest topic .
Multumesc pentru stergerea cuvintelor jignitoare dar daca o faceati de ieri eu unul nu as mai fi facut comentarii.

THL

Mesaj de THL »

popescu59 scrie:THL, spune cum ai bagat 200 de mil lei in buzubare de le acel faimos concurs cum ti-ai pacalit prietenii si amici de pescuit si i-ai asezat 3 echipe pe 10 m numai si numai sa te imbuibezi dincei peste 200 de mil de lei.
.........., ia citeste aici si minuneaza-te! Poate iti tragi si abacul mai aproape sa faci singur calculele ..........!
coco carpdiscount scrie:LOCATIA : BALTA LAZAR ALEXANDRIA
ORGANIZATOR : MINCINOSII SI CARP DISCOUNT.RO
PERIOADA :14-17 IULIE 2011
TAXA : 900 lei/echipa 2 SAU 3 pescari cu drepturi depline
LOCURI :22
CLASAMENTUL SE FACE NUMAI LA CANTITATE. CAPTURA COMPETITIEI SE PREMIAZA SEPARAT.
LOC 1 5000 lei
Loc 2 3000 lei
Loc 3 1500 lei
Captura : 1500 lei.
Esti in stare sa aduni sau te ajuta cineva din familie? Adauga la asta cupele, diplomele, vinul, sistemele GPS, arbitrii si vezi cat face totalul. Numai gheata am adus din banii stransi de peste 300 lei! Imparte pe urma la 2 - jumatate a primit "Coco" Popescu - si o sa vezi cat am castigat eu ...........

Ti-am transmis sa nu ma mai interpelezi, daca o mai faci sper din tot sufletul sa ne intalnim pe o balta, intamplator.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”