Fir Shimano Technium de o,25 si 0,28

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

ionut popescu

Re: Fir Shimano Technium de o,25 si 0,28

Mesaj de ionut popescu »

Rola de 479 de metri de technium nu exista stimabile domn .Ideea era sa nu afimam ceva gratuit ,doar de dragul de a posta ceva.
pt cei interesati pm.

ionut popescu

Mesaj de ionut popescu »

valabil

charlex
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de charlex »

Incercati si pe www.cricosfishing.ro 8)
Atentie, prostii imi provoaca repulsie; ii rog, pe aceasta cale, sa se abtina!

ionut popescu

Mesaj de ionut popescu »

charlex scrie:Incercati si pe http://www.cricosfishing.ro 8)
Ma obosesc a doua oara sa iti raspund :ai cautat daca il mai au inainte sa postezi ?Ti se pare ca ai descoperit apa calda ,mersul pe bicicleta sau ceva gen ?Inainte sa postezi aiurea verifica,daca mai au produsul respectiv ,asta ca sa nu te faci de ras pt a 3 oara.
Pentru cei interesati anuntul este valabil.

charlex
pescar de competitie

Mesaj de charlex »

Amice, tu esti gata obosit, nu te mai preface... Bineinteles ca m-am interesat si aveau firul pe stoc. Te oftici? Ai de gand sa ma intrebi, cumva, si daca le-am intocmit si vreun proces-verbal sau ceva?... Vrei sa-ti aduc si doi trei martori sau sa facem vreo expertiza? Te simt cam agitat si mi-e teama sa nu patesti vreo belea cu tensiunea. Mai bine ai grija de sanatate si lasa mesajele zeflemitoare in seama celor care se pricep!

ionut popescu

Mesaj de ionut popescu »

charlex scrie:Amice, tu esti gata obosit, nu te mai preface... Bineinteles ca m-am interesat si aveau firul pe stoc. Te oftici? Ai de gand sa ma intrebi, cumva, si daca le-am intocmit si vreun proces-verbal sau ceva?... Vrei sa-ti aduc si doi trei martori sau sa facem vreo expertiza? Te simt cam agitat si mi-e teama sa nu patesti vreo belea cu tensiunea. Mai bine ai grija de sanatate si lasa mesajele zeflemitoare in seama celor care se pricep!
Pentru linistea ta, sa stii ca astazi chiar am vorbit cu cei de acolo si oamenii nu mai au firul de ceva timp.Daca vrei sa mai verifici si tu uite nr de telefon al lor :0767008458.Lasa postatul la misto ca te depaseste si mai ales lasa minciunile.Ai vorbit cu ei nu ? :))))))

charlex
pescar de competitie

Mesaj de charlex »

Iti recomand calduros produsul Fenobarbital, cate un comprimat la 4 ore, combinat cu Rudotel, una dupa fiecare masa si Romparkin, intre 5 si 15 mg./zi. In cazul in care starile anxioase si agitatia persista, apeleaza, de urgenta, la un consult psihiatric calificat. Insanatosire grabnica si nu uita : Spitalul de nebuni nu este acasa!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”