Rola de 479 de metri de technium nu exista stimabile domn .Ideea era sa nu afimam ceva gratuit ,doar de dragul de a posta ceva.
pt cei interesati pm.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Ma obosesc a doua oara sa iti raspund :ai cautat daca il mai au inainte sa postezi ?Ti se pare ca ai descoperit apa calda ,mersul pe bicicleta sau ceva gen ?Inainte sa postezi aiurea verifica,daca mai au produsul respectiv ,asta ca sa nu te faci de ras pt a 3 oara.charlex scrie:Incercati si pe http://www.cricosfishing.ro
Pentru linistea ta, sa stii ca astazi chiar am vorbit cu cei de acolo si oamenii nu mai au firul de ceva timp.Daca vrei sa mai verifici si tu uite nr de telefon al lor :0767008458.Lasa postatul la misto ca te depaseste si mai ales lasa minciunile.Ai vorbit cu ei nu ?charlex scrie:Amice, tu esti gata obosit, nu te mai preface... Bineinteles ca m-am interesat si aveau firul pe stoc. Te oftici? Ai de gand sa ma intrebi, cumva, si daca le-am intocmit si vreun proces-verbal sau ceva?... Vrei sa-ti aduc si doi trei martori sau sa facem vreo expertiza? Te simt cam agitat si mi-e teama sa nu patesti vreo belea cu tensiunea. Mai bine ai grija de sanatate si lasa mesajele zeflemitoare in seama celor care se pricep!