Moderator: THL
Daca si citesti asa cum scrii, nici nu e de mirare ca nu ai vazut:popescu59 scrie:Felicitari pentru tot cea ce se face la acest lac , se vede ca acolo se vrea .
Am insa o nedumerire am intors si pe fata si pe dos situl personal al balti si nu am gasit nicaieri scrisa suprafata acestui lac .
Sa se fi strecurat vre-o greseala sau este ceva intentionat???
Findca cind scrii ca ai bagat 5 t crap in 5 ha de apa automat spui acolo prinde orcine peste , dar cind citesti ca s-au bagat 5 t crap in 17 ha de apa spui , nu prea are peste . Deci automat suprafata lacului este unul din punctul forte al unui lac.
Un adevarat colt de natura. Sa nu uitam insa gardul de beton, care probabil va fi vopsit in "verde natural"Jack the Ripper scrie:Pontoane, curent electric, iluminat nocturn, internet wireless
Nu veniti la Pleasa, e urat gardul!George Andreescu scrie:Un adevarat colt de natura. Sa nu uitam insa gardul de beton, care probabil va fi vopsit in "verde natural"Jack the Ripper scrie:Pontoane, curent electric, iluminat nocturn, internet wireless![]()
![]()
![]()
Zambaretii sunt pusi pentru domnul THL care are intotdeauna dreptate
Ba am sa vin !THL scrie:Nu veniti la Pleasa, e urat gardul!
Veniti, vedeti, pescuiti si dupa aceea vorbim daca v-a deranjat gardul sau nu...George Andreescu scrie:Ba am sa vin !THL scrie:Nu veniti la Pleasa, e urat gardul!
Nu mai conteaza gardul daca am vazut ce au prins Coco, Vasile, Claudiu, Gabi si ceilalti.
vreau si eu pe Pleasa!THL scrie:Veniti, vedeti, pescuiti si dupa aceea vorbim daca v-a deranjat gardul sau nu...George Andreescu scrie:Ba am sa vin !THL scrie:Nu veniti la Pleasa, e urat gardul!
Nu mai conteaza gardul daca am vazut ce au prins Coco, Vasile, Claudiu, Gabi si ceilalti.