De ce se sterg postarile?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

alex.laurentiu

De ce se sterg postarile?

Mesaj de alex.laurentiu »

De ce s-a sters postarea? :oops: :oops: :oops:
Fişiere ataşate
drg1.jpg
drg1.jpg (217.8 KiB) Vizualizat de 1488 ori
drg2.jpg
drg2.jpg (111.74 KiB) Vizualizat de 1488 ori
drg3.jpg
drg3.jpg (101.54 KiB) Vizualizat de 1488 ori

gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: De ce se sterg postarile?

Mesaj de gor965 »

Ai fluierat in biserica ! :lol:
Serios, dar foarte serios vorbind ...cand confunzi nada cu momeala, asteapta-te sa-ti stearga cineva prostiile pe care le postezi ! :)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

claudiue

Mesaj de claudiue »

gor965 scrie:Ai fluierat in biserica ! :lol:
Serios, dar foarte serios vorbind ...cand confunzi nada cu momeala, asteapta-te sa-ti stearga cineva prostiile pe care le postezi ! :)
Daca a confunda nada cu momeala este motiv de a se sterge postari.... :oops: :oops:
Sa nu uitam ca s-au mai sters si in trecut tot pe motive la fel de ....puternice! :)

Pun pariu pe o bila HNV ca se vor mai sterge si in viitor in functie de interese. ( am curajul sa pun chiar pe 2 bile pt ca sunt sigur ca voi castiga) :mrgreen:

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

gor965 scrie:Ai fluierat in biserica ! :lol:
Pai in cazul asta, astept sa vad cand se sterg toate postarile aiurea, indiferent de cine a scris. :wink:

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Dar ce parere aveti ca dl alex.laurentiu, un user care s-a inregistrat acum 2 zile, la prima postare pe acest site se ia de postarile mele...cred ca sunt alte subiecte mult mai interesante decat postarile mele!
Acum ce sa cred eu? Ca acest domn are ceva personal cu mine? Sper ca nu... :wink:

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

O fi vreo fosta iubita :D
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

claudiue scrie: Daca a confunda nada cu momeala este motiv de a se sterge postari.... :oops: :oops:
Pai nu,hai sa lasam sa se scrie ca baietii aia au pescuit cu momitoarele pline cu boabe de plastic de la Enterprise...ca sa fie treaba buna ! :? In functie de rationamentul celui care o face (editeaza, sterge, modifica, muta, postari) motive pot fi destule.
claudiue scrie: Pun pariu pe o bila HNV ca se vor mai sterge si in viitor in functie de interese. ( am curajul sa pun chiar pe 2 bile pt ca sunt sigur ca voi castiga) :mrgreen:
Scrie si tu cam aceeasi chestie...ca ai pescuit cu momitorul plin cu bile HNV, si-apoi vedem ce se intampla ! :?

p.s.
...aaa...nu eu am sters postarea ! :D
George Iorga
Imagine

claudiue

Mesaj de claudiue »

@ gor - hai ca nu a zis ca a bagat plastice in momitoare...ce le mai intoarcem acum pe toate partile doar doar se gaseste motiv? :)).
Pot pune pasta de bile HNV pe momitor ca sa fiu arogant :))

Chiar vrei sa imi spui ca toate informatiile eronate se sterg de pe site? Hai sa fim seriosi :))
Spor la sters!

@ Bogdan , nu ma intereseaza parerea dl. alex.laurentiu ( care mai mult ca sigur este clona) despre boilesurile facute de tine! Nu despre asta discutam. Din pacate se intampla pe topicul tau .

Vorbeam despre pricipiul stergerii postarilor, o indeletnicire atat de veche pe cat de prezenta si de viitoare. Ca doar de asta e forum, nu?

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

claudiue scrie:
Chiar vrei sa imi spui ca toate informatiile eronate se sterg de pe site? Hai sa fim seriosi :))
Spor la sters!
Mie nici macar in gluma sa nu-mi mai urezi asa ceva ! In general sterg fara avertisment injuriile, iar in cazul restului modificarilor pe care le fac, mentionez cine si de ce editeaza postarile !
George Iorga
Imagine

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Moderatorii topicurilor din sectiunea Magazine pescuit si Balti de crap au dreptul de a sterge postarile.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”