Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca a confunda nada cu momeala este motiv de a se sterge postari....gor965 scrie:Ai fluierat in biserica !![]()
Serios, dar foarte serios vorbind ...cand confunzi nada cu momeala, asteapta-te sa-ti stearga cineva prostiile pe care le postezi !
Pai in cazul asta, astept sa vad cand se sterg toate postarile aiurea, indiferent de cine a scris.gor965 scrie:Ai fluierat in biserica !![]()
Serios, dar foarte serios vorbind ...cand confunzi nada cu momeala, asteapta-te sa-ti stearga cineva prostiile pe care le postezi !
Pai nu,hai sa lasam sa se scrie ca baietii aia au pescuit cu momitoarele pline cu boabe de plastic de la Enterprise...ca sa fie treaba buna !claudiue scrie: Daca a confunda nada cu momeala este motiv de a se sterge postari....![]()
![]()
Scrie si tu cam aceeasi chestie...ca ai pescuit cu momitorul plin cu bile HNV, si-apoi vedem ce se intampla !claudiue scrie: Pun pariu pe o bila HNV ca se vor mai sterge si in viitor in functie de interese. ( am curajul sa pun chiar pe 2 bile pt ca sunt sigur ca voi castiga)![]()
Mie nici macar in gluma sa nu-mi mai urezi asa ceva ! In general sterg fara avertisment injuriile, iar in cazul restului modificarilor pe care le fac, mentionez cine si de ce editeaza postarile !claudiue scrie:
Chiar vrei sa imi spui ca toate informatiile eronate se sterg de pe site? Hai sa fim seriosi)
Spor la sters!