Eu am pus 24 de ore la inmuiat in apa si il fierb 15-20 minute maine si il bag in borcane
@gadjo
eu zic ca mai bine ar merge fierte,dar nu sunt eu mare expert asa ca asteptam si parerile profesionistilor

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
ar tb ca la compoturi banuiesc.Fierb un pic boabele dupa care le bag in conservantul mermel.pilbak levente scrie:Eu am pus 24 de ore la inmuiat in apa si il fierb 15-20 minute maine si il bag in borcane
@gadjo
eu zic ca mai bine ar merge fierte,dar nu sunt eu mare expert asa ca asteptam si parerile profesionistilor
La ce-ti trebuie tie porumb, cand tu pescuiesti la bile?gadjo scrie:ar tb ca la compoturi banuiesc.Fierb un pic boabele dupa care le bag in conservantul mermel.pilbak levente scrie:Eu am pus 24 de ore la inmuiat in apa si il fierb 15-20 minute maine si il bag in borcane
@gadjo
ma reprofilez pe boabeGoool scrie:La ce-ti trebuie tie porumb, cand tu pescuiesti la bile?gadjo scrie:ar tb ca la compoturi banuiesc.Fierb un pic boabele dupa care le bag in conservantul mermel.pilbak levente scrie:Eu am pus 24 de ore la inmuiat in apa si il fierb 15-20 minute maine si il bag in borcane
@gadjo
eu zic ca mai bine ar merge fierte,dar nu sunt eu mare expert asa ca asteptam si parerile profesionistilorMai bine dai cu boabele din compot, ce-o fi ele: struguri, visine, cirese...
![]()
![]()
Mamaliga... in loc de paine; da, e o idee foarte buna dar numai in combinatie cu tochitura noastra, moldoveneasca.gadjo scrie:ma reprofilez pe boabeGoool scrie:La ce-ti trebuie tie porumb, cand tu pescuiesti la bile?gadjo scrie: ar tb ca la compoturi banuiesc.Fierb un pic boabele dupa care le bag in conservantul mermel.Mai bine dai cu boabele din compot, ce-o fi ele: struguri, visine, cirese...
![]()
![]()
cu criza asta revin si la mamaliga daca e cazul