Vladute, tu nu esti tati acolo?Vladut Mateianu scrie:Oare o fi buna balta de CN ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Vladute, tu nu esti tati acolo?Vladut Mateianu scrie:Oare o fi buna balta de CN ?
Daca e asa ar trebui ca toate capetele de sector sa fie de A. Sase capete de sector 6 locuri de A..Vladut Mateianu scrie:Nu ai inteles. Nu sunt sectoare valorice, sunt doar sectoare intitulate A , B si C. Care va fi cel mai productiv sector, vom vedea ....![]()
PS La asemenea gen de balta, cu sectoarele in linie, un mare avantaj il au capetele de sector ( A1, A25, B1, B25, C1, C25) iar dintre ele favorite sunt capetele de balta !Cei care au participat de-a lungul timpului la CN de la Hobaia stiu despre ce este vorba !
Vladut Mateianu scrie:Nu ai inteles. Nu sunt sectoare valorice, sunt doar sectoare intitulate A , B si C. Care va fi cel mai productiv sector, vom vedea ....![]()
------------------
PS La asemenea gen de balta, cu sectoarele in linie, un mare avantaj il au capetele de sector ( A1, A25, B1, B25, C1, C25) iar dintre ele favorite sunt capetele de balta !Cei care au participat de-a lungul timpului la CN de la Hobaia stiu despre ce este vorba !
B 1 a abandonat de azi dimineațaAndrei I scrie:Daca e asa ar trebui ca toate capetele de sector sa fie de A. Sase capete de sector 6 locuri de A..Vladut Mateianu scrie:Nu ai inteles. Nu sunt sectoare valorice, sunt doar sectoare intitulate A , B si C. Care va fi cel mai productiv sector, vom vedea ....![]()