Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Superbe fotografii !!!teo44 scrie:Asta a fost Cupa Rig prin diafragma mea.
Sunt convins ca se putea mult mai mult dar atat a fost cu putinta, mi-a scapat faptul ca acest concurs a fost o simulare a CN cu impuneri de regulament CIPS-FIPS, "am sarit un pic calu" dar in limitele regulamentului si cu acordul arbitrilor am parasit de cateva ori standu pentru reinoirea stocului de PVA (multumesc Tata Nitu) si asa am surprins si cateva alte standuri.
Eu personal am solicitat cu o saptamana inaite prin mail SC Rig Service sa isi dea acordu in mediatizare fotojurnalistica a acestui concurs, fara costuri financiare, doar sa ma acepte in staff dar am primit ignor.
gor965 scrie:Superbe fotografii !!!...si pe cat sunt de frumoase pe atat de neinteles este pozitia organizatorului priviind mediatizarea pe net a concursului !
in numele clubului multumesc TEODOR DRAGAN pentru toate pozele frumoase facute si multumesc in numele echipei pt tot ajutorul acordat chiar daca ai fost novice cum spui tu cel putin am vazut clar ca ne-ai ajutat cum ai putut si ti-ai dat silinta sa faci totul cat mai bine si chiar ti-a reusitteo44 scrie:Felicitari castigatorilor eitiei cu nr 11 a cupei rig si primei editii pe lacul 2 Corbu, o pista de concurs unde totul este la superlativ.
Multumesc Vali Martoiu pentru invitatia de a fi in mijlocu vostru si alaturi de voi intr-o echipa a lotului CS Energy Carp Brasov.
Multumesc Mihaiu Adrian si Bogdan Munteanu ca ati avut incredere in mine, un novice in concursuri de pescuit la crap.