Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
.Daca s-ar intampla asa cred ca ati putea avea surprize in ceea ce priveste cursul competitionaldaiwa2007 scrie:Domnule Cornel, sunteti convins ca acele sume puse in joc atrag pescarii la un concurs sau poate spiritul competitional Eu cred de exemplu ca daca la Hobaia in loc de 25-35 echipe,ar fi 40-50 echipe,care ar cotiza intre 800-1500ron ar fi OK si toata lumea ar cistiga,atat dumneavoastra ca reprezentant al APCR,cat si proprietarul lacului.![]()
Trandafire - te inteleg ce spui dar la 3 capturi si 2 rupturi pe 1000 EUR parca nu iti mai vine satisfactia asa usor . Si incepi sa faci stii tu cum - Tonitza.... , Cuiul....., Japonez .........Cezar Bibu scrie:@mih carp
si eu sunt de parere ca se cam exagereaza cu preturile la concursurile din ultimul timp, dar trebuie sa intelegi ca exista si alte satisfactii ..
Exemple sunt nenumarate. Iti pot da unul.
La primul concurs de anul asta , din primavara ,de la Tincabesti, balta pe care n-o prea cunosteam, am picat pe un loc, intr-un colt , cam inchis de vecini, ce mai ,destul de nasol. Intreb in stinga si-n dreapta, normal, poate aflu si eu ceva de locul ala : "ce ati facut , fratilor, prin zona ?" Vine Vladut si-ncepe sa rida : "am picat si noi acolo, in cinci zile n-am luat nici un peste !"...Vine si nea Victor Oana : "aaa, pai anul trecut am picat si eu acolo, si dupa 4 zile am plecat, ca n-am prins nimic.." La asa incurajari, ar fi trebuit sa ma duc direct la Balaceanca, nu?E, vreau sa-ti spun ca am luat trei bucati si am mai avut doua rupturi. Crede-ma ca asta a fost o satisfactie extraordinara , pentru pozitia aia..