Incepand cu acest an n-am ce sa mai caut la vot. Din 4 in 4 ani am tot sperat ca ceva pozitiv se va intampla in aceasta tara. Ca usor usor vom incepe si noi sa ne indreptam spre civilizatia din vest. Dar... No chance... Trag tare toti sa ajunga la ciolan, se pun apoi pe furat blana sa-si asigure "N" generatii si apoi se retrag... Regretabil este ca in loc sa se retraga in puscarie, se retrag in liniste

Mi-e asa o scarba ca-mi vine sa vomit... Pe ei daca as putea. Sunt toti o apa si-un pamant, niste excroci si hoti ordinari. Japca pe fata in tara asta... Prosteala pe fata... Dar romanii tac saracii... Le e frica... si se profita de asta la maxim. Cred ca numai gloantele mai pot schimba ceva in tara asta.
Sa-i ia dracu, numai am ce cauta la vot. Totul e d-andoaselea la noi.
Una dintre cele mai mari dileme ale nele:
Acum 2 saptamani am fost pana-n Anglia. De cand m-am dat jos de pe farryboat in Callais-Franta, prin toate tarile prin care am trecut pana sa ajung la Nadlac, am platit vinieta in 2 tari, respectiv Austria si Ungaria. Si astea pentru autostrazi, ca daca o iei pe nationale nu platesti nimic.
La noi platesti rovinieta obligatoriu, si daca o iei pe camp. Si la TV vezi masini rupte in doua infipte in canale sau te miri ce gropi. E strigator la cer. Sa nu mai spun ca noi platim de doua ori, deoarece taxa de drum se regaseste si in combustibil. Autostrada A1 Pitesti-Bucuresti este varza de cand sunt eu mic si am amintiri. Un macadam care niciodata n-a fost ok.
Si exemple sunt multe multe multe.
Pacat de frumusetea asta de tara

Asa ca... Sa-i ia dracu pe toti.
PS. Cata dreptate avea Brucan in 89!
Sent from my iPhone using Tapatalk