Cu cine votam ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Cu cine vei vota sa ne conduca tara ?

1. Alianta PNL-PSD
32
33%
2. PDL
16
17%
3.Cu nimeni
34
35%
4.PP-DD
7
7%
5.PRM
1
1%
6.Alta formatiune.
6
6%

Voturi totale: 96

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Cu cine votam ?

Mesaj de Vladut Mateianu »

Hai sa nu ne luam doar dupa sondaje si sa vedem si care sunt optiunile pescarilor.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cristiand

Re: Cu cine votam ?

Mesaj de cristiand »

din cate imi aduc aminte la ultimele alegerei pescarii utilizatori ai forumului Crapmania au ales PDL & Basescu.
se mentin aceleasi preferinte?
BARICADA CARP CLUB
(part-time)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu cred ca cel mai mare rau este alianta PSD- PNL, daca pun mana pe ciolan incepe lupta intre ei (ca doar sunt flamanzi) si totul se va resimti asupra noastra.... Iar de poponarii -papitoi de la conducere (ponta-crinutz) ......no coment. :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Ciuchi

Cu cine votam ?

Mesaj de Ciuchi »

Incepand cu acest an n-am ce sa mai caut la vot. Din 4 in 4 ani am tot sperat ca ceva pozitiv se va intampla in aceasta tara. Ca usor usor vom incepe si noi sa ne indreptam spre civilizatia din vest. Dar... No chance... Trag tare toti sa ajunga la ciolan, se pun apoi pe furat blana sa-si asigure "N" generatii si apoi se retrag... Regretabil este ca in loc sa se retraga in puscarie, se retrag in liniste ;)
Mi-e asa o scarba ca-mi vine sa vomit... Pe ei daca as putea. Sunt toti o apa si-un pamant, niste excroci si hoti ordinari. Japca pe fata in tara asta... Prosteala pe fata... Dar romanii tac saracii... Le e frica... si se profita de asta la maxim. Cred ca numai gloantele mai pot schimba ceva in tara asta.
Sa-i ia dracu, numai am ce cauta la vot. Totul e d-andoaselea la noi.

Una dintre cele mai mari dileme ale nele:
Acum 2 saptamani am fost pana-n Anglia. De cand m-am dat jos de pe farryboat in Callais-Franta, prin toate tarile prin care am trecut pana sa ajung la Nadlac, am platit vinieta in 2 tari, respectiv Austria si Ungaria. Si astea pentru autostrazi, ca daca o iei pe nationale nu platesti nimic.
La noi platesti rovinieta obligatoriu, si daca o iei pe camp. Si la TV vezi masini rupte in doua infipte in canale sau te miri ce gropi. E strigator la cer. Sa nu mai spun ca noi platim de doua ori, deoarece taxa de drum se regaseste si in combustibil. Autostrada A1 Pitesti-Bucuresti este varza de cand sunt eu mic si am amintiri. Un macadam care niciodata n-a fost ok.
Si exemple sunt multe multe multe.
Pacat de frumusetea asta de tara :(
Asa ca... Sa-i ia dracu pe toti.

PS. Cata dreptate avea Brucan in 89!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Daniel Ciuchendea

kelu84

Mesaj de kelu84 »

Eu la fel....nu voi vota pentru ca nu am cu cine... Se spune ca daca nu votezi, nu vrei sa se schimbe nimic.... Si daca iesim toti la vot si iese formatiunea aleasa de noi tot acelasi k..t va fi... Nimeni nu vine la putere pentru "propasirea neamului romanesc"... Tara asta mai merge cum mai merge in virtutea inertiei si datorita celor mici ca noi toti care fie avem un job la stat de care tinem cu dintii, fie avem o afacere pentru care ne dam interesul sa mearga...PDL- mafioti si ignoranti, PSD- mafioti certareti, PPDD-schizofrenie la tv sau cum sa mintim poporul cu televizorul, PRM- Xanax& Prozac etc etc..... sper ca macar nepotii mei daca nu copiii, sa apuce vremuri mai bune

mircea62

Mesaj de mircea62 »

Astep introducerea votului "contra" care chiar sa conteze.
Sunt sigur ca ar fi mult mai multe decat cele "pentru".
Mircea B.

adinada

Mesaj de adinada »

Eu voi merge la vot, dar voi vota "cu nimeni" :D adica anulez votul. Ma mai gandesc daca le si motivez in scris aceasta decizie, sau doar tai cu pixul tot ce vad :|
Ada Manascu
"Orice tinta e accesibila, cu conditia ca dorinta sa fie proportionala cu dificultatea tintei"

Ciuchi

Cu cine votam ?

Mesaj de Ciuchi »

Sa-ncercati sa va duceti la vot ziua la pranz cand e mai multa lume pe strazi. Nu d-alta dar cum scolile, gradinitele, caminele etc. Sunt in general "printre blocuri", s-ar putea daca va duceti mai pe-nserate sa faceti putin atletism alaturi de cainii vagabonzi si nu stiu daca mai ajungeti... Nici la vot si nici acasa! :))

Sent from my iPhone using Tapatalk
Daniel Ciuchendea

lorenzo_n
Pescar de competitie

Mesaj de lorenzo_n »

si aici politica???

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”