Cantiatea nazii

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Lao
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Cantiatea nazii

Mesaj de Lao »

petre iulian scrie:eu am fost la stanga gorgan in concurs 4 zile si am nadit in fiecare zi cu gandul ca poate pana la urma intra si in zona noastra peste . Am cantarit 70 de bulgari si aveau 12,6 kg si cum fiecare nadire era intre 150 si 200 bulgari poti trage o concluzie cat am nadit noi degeaba .Daca crapul era la bataie am zis ca singura sansa este tenul dar nici ala nu a venit pe toata zona gorganelor Daca eram la plaur nadeam numai din cobra pe fiecare montura la 5 metrii de plaur cate o jumatate de kilogram la fiecare 2-3 ore dar eram atent si cum se comporta pestele sa maresc s/au scad `doza` dar.....nu am avut eu norocul asta :oops: .Poate data viitoare :wink: .
Nu te-ai gandit...poate ati nadit prea mult...

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Am pescuit cu doua pe patul nadit mult intre buturugi la 50-60 metrii si au intrat 4 din 5 pesti . La interceptie si pe patul de bile din 100/110 metrii am prins un singur peste .Am vorbit cu Dudi care pescuise la SBS si am pescuit exact pe aceleas zone .Am incercat `di toate in 4 zile . :D . Daca greseam eu cu ceva, totusi dreapta gorgan si gorgan trebuia sa prinda dar toate gorganele au prins la un loc fix 10 pesti si vecinii mei din stanga de la vaci 3 au prins si ei 3/4 pesti .

Eu personal am plecat impacat ca gandul ca atat s/a putut in perioada asta cand pestele cauta apa mica si stuf . La SBS s/a prins mai bine dupa doua zile cand a fost o furtuna si a mai pus pestele in miscare .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Atunci cine stie....

Apropo, ca voi sunteti in pile cu Quest baits: doresc si eu, contra cost bineinteles, niste pasta de carlig rahja spice si Fruity Trifle. Eventual si aromele. Nu de alta dar nu e pe nicaieri, nici la Quest pe site si am nevoie urgent..ma deplasez eu in orice zona a orasului...

Levi

Mesaj de Levi »

Lao scrie:Atunci cine stie....

Apropo, ca voi sunteti in pile cu Quest baits: doresc si eu, contra cost bineinteles, niste pasta de carlig rahja spice si Fruity Trifle. Eventual si aromele. Nu de alta dar nu e pe nicaieri, nici la Quest pe site si am nevoie urgent..ma deplasez eu in orice zona a orasului...
Topicul este despre altceva. Un mp ar fi o idee mai buna ;)

krap.ro

Mesaj de krap.ro »

Cat mai aproape de plaur, crapii stau sub el si cu greu "scot nasul afara"...

Levi

Mesaj de Levi »

Mai astept multe pareri :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”