Nu mai trebuie sa dea Dumnezeu Popica pentru ca o faci tu cu gratie. Te deteshi la Vladeanu aiurea cum o faci deobicei ca iti permiti. Ai bani

. Cati pumni ai luat in cap pentru ei? Niciunul. Asa ca te dai si la baiatul asta, Bute, degeaba, care face cateceva si pentru noi cei multi. Ai vreo idee despre box? Da` despre sport in general? Mie mi se pare ca te pricepi doar la scenarita si inganfare.
Gore fie vorba intre noi ca nu ne-aude nimeni

. Baiatu` a boxat in conditii de convalescenta, cat se poate spune. Zicea cineva pe buna dreptate ca a fost slabit de antibiotice. Toata lumea stie ca te deshidrateaza, da` avea o onoare de pus in joc. Nu de aparat. Asa e-n sport. Intri in mediu joci pana la capat. Ca te ia lumea de calut e alta poveste, dar n-are treaba cu ringu`, cu primitu` atator pumni in cap, cu faptul ca te barfeste corul de cassandre.
Doroftei e invidios ca n-a ajuns si el la performantele astea. Da` e alt campion. Ca asa-i metoda canadiana?!!! E foarte buna. Scoate-ma campion mondial prin meciuri slabe si apoi lanseaza-ma la profesionisti. Intre timp imi fac si eu ceva bani munciti, nu furati sau castigati la loto si voi mai vedea daca arta asta e de mine. Daca nu m-apuc de pescuit cum au facut-o atatia

. Dar acum trebuie sa-i acordam credit. Omu` a purtat steagu` romanesc pentru cei ce se simt jigniti in natie si cine nu respecta asta nu respecta pe cei ce se simt reprezentati de vorbele lui simple.
Io am fost descalificat in cupa, in 16 Februarie pentru lovituri nepermis de permise si antrenoru s-a gasit sa tipe tot la mine ca sa nu ma bunghesc ca s-a vandut meciul. Era din banii vacii. Aveam de unde sa recuperez, da` am facut ca Doru. M-am lasat ca nu-mi placea ca nu eram intrebat de miza.
C`est la vie. Tous jour parchive. Ca romanu`.
Urban culture.