lucian bute

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: lucian bute

Mesaj de popescu59 »

miyagi Se poate sa ai dreptate sa aberez darrrrrrrrrrrrrrr de ce nu se pune accent pe cite milioane a cistigat din acesta infringere???
Toata mas media stie ca a avut un profit enorm si nu numai el. Sa dea domnul sa aberez eu dar cred ca nu va mai boxa cu batausul lui , chiar daca va fi infrint din nou ne va demonstra ca nu a fost blat , altfel aberatiile mele vor fi reale.

kelu84

Mesaj de kelu84 »

Si daca a castigat o carutza de bani, care e problema? S-a dus sa boxeze de drag? S-a nascut cu o dorinta launtrica sa isi ia pumni in freza de dragul artei? Omul s-a apucat de box sa faca ceva in viata ca doar nu era sa ramana in Pechea. Si asta i s-a parut varianta cea mai la indemana sa faca bani-boxul. Insa ca si in fotbal se nasc pasiuni si controverse... Daca si-ar fi pastrat titlul iar toata lumea zicea "Bravo Bute! Meriti o caciula de bani". Cum si-a luat-o in freza..." Aaaaaa e plin de bani domne....nu-i mai ajung"

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

SA va dau eu raspunsul,daca bute bate in canada a fost BLAT :oops: :evil: ,daca ia bataie din nou asta e valoarea lui :shock:

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Mai..urate vb..ce pot sa spun.Nu-mi aduc aminte sa-l fi promovat Romania pe Bute asa ca nu stiu dc ne dam cu parerea despre valoraea lui.
Asa e in sport..unui sunt mai buni altii mai slabi.
Daca castiga canalele de stiri dadeau 30 min de stiri..a pierdut doar 30 sec.
Nu l-ar sustine nimeni...
Imagine

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Apropo de George Stanca: un idiot si atat. Banciu il "iubeste" mult :lol:

Revenind la Bute, as cam exclude blatul din discutie. Daca urmariti cu atentie meciul, va dati seama si de ce este exclus blatul. La un moment dat, Doroftei, lasand la o parte "injectiile" care le tot face impotriva lui Bute, a specificat ca toti adversarii cu care Bute a boxat pana acum nu au fost nici in top 10 macar vreunul. Daca va reamintiti meciul cu francezul Mendy, hai sa fim seriosi... Mendy parca era balerin in ring numai pugilist nu.
Bute NU ESTE de asemenea nivel. E un baiat cu mult bun simt, finut, ambitios dar nu pentru acest nivel. Iar daca va intra din nou in ring cu Froch la Montreal, peste o luna, doua, trei, 20... o va incasa la fel de rau, deoarece diferenta dintre ei este mare.

Mai pe scurt, exact cum a zis si mircea62:
"Varianta C cu siguranta la care se mai poate adauga, eventual, cate ceva si din A si B ... asa pentru consolare."
Daniel Ciuchendea

Mesaj de avatar »

Parerea mea e urmatoarea: omul Bute a fost pe antibiotice cu 2 saptamani inainte a avut o infectie puternica,doar cine a facut sport de inalta performanta poate spune cit de greu i ti reintri in forma!!!Idiotii de la clubul Interbox au aranjat totul cu bani multi bineinteles la Nothingham(gala) ,Bute era refacut dupa acea infectie 30% oamenii de la Interbox au stiut dar nu au vrut sa renunte la bani si au crezut ca Bute chiar si asa cu treij' la suta poa' sa il domine pe Froch , Bute dupa trei reprize a fost lovit de tren (Froch )in speta si au pierdut pe superficialitatea lor caci meciul trebuia amanat ,caz in care se pierdeau foarte multi bani,asa ca peste cateva luni omul o sa si revina si si va lua titlul inapoi ,daca nu zicem ca Doroftei : -A avut doar meciuri facute !si era umflat cu pompa .de vazut daca i se va mai acorda de catre sponsori posibilitatea de a boxa (revansa) pt ca o gala costa ceva marafeti!!! aaa pumni incinsi !!!aaa pardon fire incinse domnilor!!!!

ps:pe domnul Stanca il stiam mai profund in ale sportului in general,dar acum a analizat mai putin succint situatia!!
dincolo era mai ieftin!!!

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

ciortanica scrie:SA va dau eu raspunsul,daca bute bate in canada a fost BLAT :oops: :evil:
Eteee fas! Poate n-a fost pregatit, varianta asta nu o iei in considerare?

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Nu mai trebuie sa dea Dumnezeu Popica pentru ca o faci tu cu gratie. Te deteshi la Vladeanu aiurea cum o faci deobicei ca iti permiti. Ai bani :oops: . Cati pumni ai luat in cap pentru ei? Niciunul. Asa ca te dai si la baiatul asta, Bute, degeaba, care face cateceva si pentru noi cei multi. Ai vreo idee despre box? Da` despre sport in general? Mie mi se pare ca te pricepi doar la scenarita si inganfare.
Gore fie vorba intre noi ca nu ne-aude nimeni :). Baiatu` a boxat in conditii de convalescenta, cat se poate spune. Zicea cineva pe buna dreptate ca a fost slabit de antibiotice. Toata lumea stie ca te deshidrateaza, da` avea o onoare de pus in joc. Nu de aparat. Asa e-n sport. Intri in mediu joci pana la capat. Ca te ia lumea de calut e alta poveste, dar n-are treaba cu ringu`, cu primitu` atator pumni in cap, cu faptul ca te barfeste corul de cassandre.
Doroftei e invidios ca n-a ajuns si el la performantele astea. Da` e alt campion. Ca asa-i metoda canadiana?!!! E foarte buna. Scoate-ma campion mondial prin meciuri slabe si apoi lanseaza-ma la profesionisti. Intre timp imi fac si eu ceva bani munciti, nu furati sau castigati la loto si voi mai vedea daca arta asta e de mine. Daca nu m-apuc de pescuit cum au facut-o atatia :lol: . Dar acum trebuie sa-i acordam credit. Omu` a purtat steagu` romanesc pentru cei ce se simt jigniti in natie si cine nu respecta asta nu respecta pe cei ce se simt reprezentati de vorbele lui simple.
Io am fost descalificat in cupa, in 16 Februarie pentru lovituri nepermis de permise si antrenoru s-a gasit sa tipe tot la mine ca sa nu ma bunghesc ca s-a vandut meciul. Era din banii vacii. Aveam de unde sa recuperez, da` am facut ca Doru. M-am lasat ca nu-mi placea ca nu eram intrebat de miza.
C`est la vie. Tous jour parchive. Ca romanu`.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”