Voi sustine euDan Mitranescu scrie:Nu exista o varianta in care sa sustinem si noi pronosticurile acestea cu ceva in afara de suflet ?![]()

In plus vreau sa il vad pe Dan cum se bate cu Africanii pe stilul ciortan...

Moderator: gor965
Voi sustine euDan Mitranescu scrie:Nu exista o varianta in care sa sustinem si noi pronosticurile acestea cu ceva in afara de suflet ?![]()
petre iulian scrie:un clasament facut de mine realist cum vad eu primii 5 fara Green Lake ca sa fiu impartial ....
locul 1 cu sanse reale AVPS -ACVILA primii 5 nu are rost sa le fac vre-o descriere
1. Nitu Ioan;
2. Popa Gabriel;
3. Galita George;
4. Clampa Gheorghe;
5. Mateescu Constantin;
6. Voda Mircea;...".rup" Doripesco " pentru cine nu/i cunoste![]()
7. Bodo Ianos;
...nu am mai scris tot lotul dar toti sunt pescari cu experienta![]()
locul 2 dar cu sanse reale la locul 1 lotul Energy BRASOV
Locul 3 dar cu sanse reale la locul 1 si 2 Carp Zone
Locul 4 la egalitate Baricada ..."dar cu o floare nu se face primavara" ....si Carping ..idem.
Toate loturile pleaca cu sanse reale si orice se poate intampla (ghinion grila ,o pasa proasta a unui lot etc etc )![]()
Referitor la lotul meu Green Lake ,suntem la a doua participare in aceasta componenta si inca nu avem suficienta experienta (de lot ), dar sunt pescari tineri ,dornici de afirmare si cu Cristi Trofim care ne vegheaza de sus poate sa faca o figura buna ... Forzta Green Lake ...mergem si luptam![]()
Fir Intins tuturor echipelor si cel mai bun sa castige si inca ceva ....FAIRPLAY !!
Pentru dl Matea,pustiul teribil al pescuitului de crap,cu o mare capacitate de acaparare a cunostintelor in pescuit,Alex Matea scrie:In plus vreau sa il vad pe Dan cum se bate cu Africanii pe stilul ciortan...
Oare?Dan Badarcea scrie:Pentru dl Matea,pustiul teribil al pescuitului de crap,cu o mare capacitate de acaparare a cunostintelor in pescuit,Alex Matea scrie:In plus vreau sa il vad pe Dan cum se bate cu Africanii pe stilul ciortan...
se v-a organiza un amical.
nu de alta,dar nu am vrea sa pierzi ocazia, de a-l vedea pe Dan M. duelandu-se cu africanii![]()
SICTIRAlexandru Mihai scrie:CS CARP ZONE ureaza tuturor cluburilor inscrise la CN care se va desfasura pe Balta Corbu fire intinse si fie ca cel mai bun ( CS CARP ZONE ) sa castige.
Pai a fost vreodata altfeRazvan Ulmeanu scrie:Pe bune?petre iulian scrie: ....FAIRPLAY !!
DA!Madalin Dirla scrie:Pai a fost vreodata altfeRazvan Ulmeanu scrie:Pe bune?petre iulian scrie: ....FAIRPLAY !!l??