TEST SOLUBILE PENTRU CARLIG - SENZOR, CARPING, MAGIC BAIT

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
crapistulbacauan

Re: TEST SOLUBILE PENTRU CARLIG - SENZOR, CARPING, MAGIC BAI

Mesaj de crapistulbacauan »

Pai voi chiar credeti ca ei vand nada cu care pescuiesc ei ? :D Diferenta enorma intre ce rula Felix Cristi la Iasi si cu ce pescuiau Tomulescu si Rudeanu la Bucuresti, la cupe private. Nu va obositi cu dezmintiri, va inteleg asta e comertul.

Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Madalin Dirla »

Razvane,tocmai daia ne-am apucat de rulat mamaliga :lol: !
Fire intinse si voua :D !!!!

shimanobig scrie:
Madalin Dirla scrie:Aceiasi problema am avut si eu cu bilele se spargeau in aer cand dadeam cu cobra(vb. de solubile) :(

Madaline cred ca asta se intampla cand erai la pescuit de placere,ca prin concursuri la nationale cred ca era interzis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fire intinse la Corbu :wink:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Bogdan Dragan scrie:
viorel dulamita scrie:Nu contest calitatea boiliesurilor produse de BD, dar ca sa-ti maresti piata de desfacere, vii in concursuri cu producatorii zonali, le cistigi si cistigi increderea concurentilor, respectiv a pescarilor din acea zona.
Cred ca boiliesurile mele au castigat cam peste tot pe unde se putea castiga...nu cred ca mai era nevoie sa intervin...
maimutoi,
ca o recunoastere a ceea ce spui mai sus, ti-am dedicat in acest numar o jumatate de articol despre boilies. cealalta jumatate ii apartine lui cipica. am considerat ca voi doi sunteti adevaratii reprezentanti ai generatiei tinere din carpfihingul romanesc (producere nada, concursuri, capturi, etc)

cand o sa ai si tu retelele de distributie ale celor trei firme pe care le-am bagat in testul de solubile, fi sigur ca o sa intre intr-un articol similar si produsul tau. (apropo, la rubrica TOP GEAR vei vedea ca ai un produs).

vorbele cu combinatiile pe care le avem si sfaturile ironice de a o tine tot asa te rog sa le pastrezi pentru tine.
te rog sa citesti revista si mai ales articolul pe care ti l-am dedicat. o sa observi ca nu ne-am permis sa-ti comentam combinatiile si nici sa-ti dam sfaturi despre ce drum s-o apuci.
ci doar ti-am apreciat performantele si realizarile, iar apoi ti-am publicat opiniile referitoare la nadele de crap.

mai pe scurt, publicatia PPT te respecta si te rog sa ne respecti si tu pe noi, cei care muncim s-o facem.
merci.
The One Team

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

andrei vladeanu scrie: maimutoi,
ca o recunoastere a ceea ce spui mai sus, ti-am dedicat in acest numar o jumatate de articol despre boilies. cealalta jumatate ii apartine lui cipica. am considerat ca voi doi sunteti adevaratii reprezentanti ai generatiei tinere din carpfihingul romanesc (producere nada, concursuri, capturi, etc)

cand o sa ai si tu retelele de distributie ale celor trei firme pe care le-am bagat in testul de solubile, fi sigur ca o sa intre intr-un articol similar si produsul tau. (apropo, la rubrica TOP GEAR vei vedea ca ai un produs).

vorbele cu combinatiile pe care le avem si sfaturile ironice de a o tine tot asa te rog sa le pastrezi pentru tine.
te rog sa citesti revista si mai ales articolul pe care ti l-am dedicat. o sa observi ca nu ne-am permis sa-ti comentam combinatiile si nici sa-ti dam sfaturi despre ce drum s-o apuci.
ci doar ti-am apreciat performantele si realizarile, iar apoi ti-am publicat opiniile referitoare la nadele de crap.

mai pe scurt, publicatia PPT te respecta si te rog sa ne respecti si tu pe noi, cei care muncim s-o facem.
merci.
Andrei,

Se pare ca nu ai observat esenta...dar ma rog...o sa-ti mai punctez odata!
Afirmatiile mele sunt o replica la postarea lui Matea conform careia pescarii din afara Bucurestiului- sau cei de competitie cum zice el - nu au cum sa comande si sa vada nada produsa de mine, lucru total gresit. Aici a fost problema. Chiar daca nu pare la prima vedere astfel de postari imi afecteaza imaginea. Sper ca ai inteles si ca nu mai este nevoie sa intervin. Mersi!

andrei vladeanu
Veteran

bogdan.

matea nu am vazut sa zica nicaieri de pescarii de competitie. nici nu avea cum sa zica, pentru ca pescarii de competitie te cumosc f bine, atat pe tine cat si produsele tale.

si matea si eu vorbim de marele public, pescari de duminica, care habar nu au de competitie sau de discutiile de pe crapmania. si nici nu-i intereseaza.
pentru ei a fost facut testul. pentru ca daca vreunul vrea sa incerce o solubila pt carlig, o cauta in pravalia de pescuit din orasul sau, ori pe un magazin on line.

ai incercat o cautare cu google - solubile pentru carlig?

sper ca ai inteles si tu.
The One Team

Gabriel

Mesaj de Gabriel »

Salutare.
Daca tot veni vorba despre solubile(printre care Senzor)...
Vreau sa va intreb daca ati schimbat aroma la boiliesurile Mandarin ,cele din 2011 aveu un miros de citrice si pe cutie era trecut "fructe dulci+piper",cele de acuma au un miros total diferit si scrie "tutti frutti+piper"?????
Respecte.

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

Madalin Dirla scrie:Aceiasi problema am avut si eu cu bilele se spargeau in aer cand dadeam cu cobra(vb. de solubile) :(
Pai nu mai da cu ele in aer..da in apa si ai sa vezi ca nu se mai sparg..!!! :wink:

Mi-am permis o mica glumitza ca vad ca sunt destul de incinse spiritele pe aici..!!
Campion National 2011

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

andrei vladeanu scrie:bogdan.

matea nu am vazut sa zica nicaieri de pescarii de competitie. nici nu avea cum sa zica, pentru ca pescarii de competitie te cumosc f bine, atat pe tine cat si produsele tale.

si matea si eu vorbim de marele public, pescari de duminica, care habar nu au de competitie sau de discutiile de pe crapmania. si nici nu-i intereseaza.
pentru ei a fost facut testul. pentru ca daca vreunul vrea sa incerce o solubila pt carlig, o cauta in pravalia de pescuit din orasul sau, ori pe un magazin on line.

ai incercat o cautare cu google - solubile pentru carlig?

sper ca ai inteles si tu.

Am discutat pe balta si sper ca ai inteles...nu are rost sa ma repet. Mersi!

andrei vladeanu
Veteran

ok, ma bucur ca ne-am inteles.
iar daca tot au iesit discutii pe acest subiect, m-as bucura sa continue intr-un sens constructiv.
ar fi interesante comentariile celor care au citit articolul cu testul de solubile pt. carlig.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Foarte bine facut, cu explicatiile de rigoare necesare ptr a se intelege exact cum au stat lucrurile. Oricum, din punctul meu de vedere, nu exista solubile proaste la producatorii autohtoni ! ( bine ma refer la cei de traditie, nu la mici manufacturieri aparuti ca ciupercile peste noapte !)

Asteptam un alt test in nr viitor !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”